пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.
Сьогодні принципами життя і роботи ділиться бар менеджер закладів «Тайський привіт» та «Китайський привіт» Поліна Кірдогло.
Я не можу жити без спорту та м’яса.
Я ніколи не кину в біді.
В роботі головне справедливість, чесність та старанність.
Головна цінність в житті — це сім’я.
Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я б нічого не змінила. Мої вчинки зробили мене тем, хто я є.
Мій головний козир — це неперевершена чарівність, про яку знаю тільки я.
Я не прощаю в роботі брехню та лінощі.
Мій ідеальний день — в ліжку з коханою людиною, безліччю смаколиків та безглуздими серіалами, а за вікном йде дощ.
Якби я до кінця життя мала їсти лише один продукт, це було б м’ясо.
Головне в ресторані — це люди.
Якби мені дали $1 000 000, я б купила собі жирафа та їздила на ньому на роботу.
Найдивніший комплімент, який мені говорили: «У вас очі як в інопланетянина, в сенсі, красиві дуже».
Найдивніша їжа — це хурма, вона дуже підозріла.
Професіоналізм проявляється у вчинках.
Якби моє життя було фільмом, воно б називалось: «Мандрівка до травматолога: туди й назад».
Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б дуже довго намагалась зрозуміти, що саме від мене хочуть.
Фото надані Поліною Кірдогло
Читайте також:
Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Марина Левадна
Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Олег Якобенко
Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Наргіз Ніязова
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi