Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Вардкес Арзуманян - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Вардкес Арзуманян
13-01-2021 0 154


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.

Сьогодні принципами життя і роботи ділиться львівський ресторатор, власник ресторанної компанії «Рестарон» Вардкес Арзуманян.

Я не можу жити без … Немає нічого такого, без чого я не можу жити. Є деякі звички, про які мало хто знає, а ті хто знають, впевнені, що я без того жити не можу. Наприклад, в мене є така звичка — я дуже люблю гострий перець, настільки сильно, що деколи мої друзі навіть дарують його))

Я ніколи не обманюю, і ця якість мені дуже допомагає в бізнесі.

В роботі головне команда однодумців, а це найбільш важка задача  — зібрати велику кількість людей, які тебе розуміють з пів слова і чия думка тобі теж цікава.

Головна цінність в житті — 2020 рік показав, що головна цінність в житті є здоров‘я. Ми мало про це думаємо, коли йому нічого не загрожує.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я би тим шансом не скористався. Всі події які відбувались в моєму житті і в тому числі мої помилки привели мене туди, де я є зараз. І я почуваю себе гармонійно в цьому місці.

Мій головний козир — граю в шахи, коли зі мною намагаються грати в карти))

Я не прощаю в роботі брехню. Це єдине, що я не пробачаю. А в іншому я розумію, що всі як і я мають право на помилку. Крім брехні.

Мій ідеальний день — коли мовчить телефон. Як правило, такі ідеальні дні настають коли я мандрую.

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це було б хороше вино. З овечим сиром.

Головне в ресторані — це деталі. Це багато деталей.

Якби мені дали $1 000 000, я б … Коли мої діти були маленькі, я запитав в них: «якщо б з‘явився якісь чаклун, який виконав би будь-яке бажання, про що ви мрієте?» Вони відповіли : «нічого не попросили би, тому що потім буде нецікаво жити». Так от, як би мені дали 1 млн$, я би відмовився, бо це занадто не цікаво для мене)

Найдивніший комплімент — чомусь мені не часто роблять компліменти, напевно думають, що їх треба робити тільки жінкам))   

Найдивніша їжа — це ковбаса. Краще з’їсти шмат натурального м‘яса.

Професіоналізм проявляється у небагатослівності. Справжні професіонали не ставлять собі за мету когось чомусь навчити, звісно, якщо їх професія не вчитель)

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось, напевно, «Велика краса» Сорентіно. Все в житті метушня))

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б, по-перше, змінив податкове законодавство, щоб ресторанним бізнесом було займатись не складно та вигідно. По-друге, я би відправив всіх кухарів навчатись в кращих навчальних закладах світу. І останнє — я би зайнявся розвитком локального фермерства.

Фото: Facebook Вадо Арзуманян

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Савва Лібкін

Принципи життя і роботи гастродіячів: кавовий експерт Євген Горбань

Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Дмитро Борисов

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi