Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Володимир Григорі - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Володимир Григорі
26-01-2021 0 479


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.

Сьогодні принципами життя і роботи ділиться співвласник київської групи ресторанів Rest Emotion Володимир Григорі.

Я не можу жити без їжі, води та відгуків гостей у Google.

Я ніколи не дивився «Гру Престолів».

В роботі головне почуття гумору та самоіронії.

Головна цінність в житті — це їжа, вода та відгуки гостей у Google.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то, як завжди, я б ним скористався.

Мій головний козир — це пункт 3.

Я не прощаю в роботі брехню і погані відгуки у Google.

Мій ідеальний день — поїсти, випити, почитати Google відгуки та, бажано, все це десь з видом на океан.

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це була б пюрешечка з оселедцем слабого засолу ммммм…

Головне в ресторані — це гості, коли їх не має, то немає і ресторану.

Якби мені дали $1 000 000, я б взяв.

Найдивніший комплімент, який мені говорили — «культурне хамло».

Найдивніша їжа — це пюрешка без оселедця.

Професіоналізм проявляється у професіоналів, а це вже не тільки досвід і певні знання, а ще й самоприйняття та вміння нести відповідальність за свої дії та за дії підлеглих, або за бездіяльність, що буває частіше)

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Їж, пий, читай відгуки, люби».

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я і моя молода команда зробили.

Фото надані Володимиром Григорі

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Вардкес Арзуманян

Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Савва Лібкін

Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Дмитро Борисов

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi