пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.
Сьогодні принципами життя і роботи ділиться шеф та засновник Yourz Space Bistro Олександр Йоурз.
Я не можу жити без мистецтва.
Я ніколи не робив татуювання.
В роботі головне пристрасть, кохання, професійність, чесність, відповідальність та розвиток.
Головна цінність в житті — це залишитись в історії гастрономії.
Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я б примножив кайф та вайб у роботі.
Мій головний козир — це любов
Я не прощаю в роботі зради.
Мій ідеальний день проходить в реалізації космічних ідей.
Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це було б яйце.
Головне в ресторані — це вібрація.
Якби мені дали $1 000 000, я б збудував будинок з видом на море із рестораном, а також серф та вейк-кемпом.
Найдивніший комплімент, який мені говорили, був забутий.
Найдивніша їжа — це рок-н-рол в тарілці.
Професіоналізм проявляється у цілеспрямованих шанувальників своєї справи.
Якби моє життя було фільмом, воно б називалось Yourz in Gastro punks Space.
Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б підключив великі медіа-ресурси для популяризації наших цінностей та філософії у школи, вулиці, ресторани, будинки, вілли та відкрив би безліч органічних ферм з власними ринками в містах.
Фото надані Олександром Йоурзом.
Читайте також:
Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Алекс Юсупов
Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Олексій Шеменков
Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Ірина Радченко
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi