У Львові відбудеться HoReCa Show Lviv - PostEat

пошук

У Львові відбудеться HoReCa Show Lviv
13-10-2017 0 2457

administration

Автор


1-3 листопада у Львові вдруге відбудеться найбільший на теренах України фестиваль гостинності та готельно-ресторанного бізнесу – HoReCa Show Lviv, що поєднає на одному майданчику:

Виставку професійного обладнання та продуктів для ринку HoReCa, ярмарку фермерських та кварфтових продуктів, лекторії від провідних рестораторів та готельєрів.

Серед наших гостей вже:

  • Тетяна Загнітна — керуюча готелем Frederic Koklen Boutique Hotel, що є переможцем міжнародної премії World Luxury Hotel Awards – «оскара» в сфері гостинності.
  • Ірина Миронова — координатор співпраці з корпоративними партнерами у WWF в Україні, а також ж є співкоординатором Zero Waste Lviv.
  • Дмитро Горовенко — суддя проекту МастерШеф (MasterChef) (СТБ Україна); Співзасновник компанії «ШЕФИ» керування ресторанами, створення концепцій. Бренд шеф DAILY FISH CAFÉ.
  • Tatiana Chor — засновниця компанії “Майстерня Гостинності” та Журналу «Отельер & Ресторатор» («Hotelier& Restaurateur») .
  • Ігор Сухомлін — ідейний натхненник в Чашка espresso bar, Чашка School и Ресторанные Практики.
  • Володимир та Олександр Юдіни засновники компанії YUDIN Design & YUDIN Product.
  • Carlo Khalife — генеральний менеджер Radisson Blu Resort, Bukovel.
  • Margit Kikas (Tallin, Estonia ) — Учасник, фіналіст та переможниця міжнародних чемпіонатів, президент Асоціації Барменів Естонії (EBA)
  • Дмитро Борисов — засновник мережі “Сім’я ресторанів Діми Борісова”

На локації «Bar Show» під час фестивалю HoReCa SHOW Lviv пройдуть чемпіонати та майстер-класи:

— Чемпіонат по міксології / Ukraine Mixology
— Чемпіонат з Латте-Арту / Latte-Art Сhampionship
— Кава та Алкоголь / Coffee In Good Spirits Сhampionship
— Чемпіонат з Каптейстінгу / Cup Tasters Сhampionship
— Чемпіонат по Каві в Сифоні / Siphon Coffee Championship

Ми продовжуємо розпочатий минулого року формат «Школи фуд-журналістики та ресторанних комунікацій», заснований нашими друзями Readyto — creative agency. де ми зберемо журналістів, блогерів, експертів з ресторанних комунікацій, спеціалістів по food-фотографії і food-відео. Цього року ще більше журналістики, адже нас підтримує Школа журналістики УКУ

Спікери, які вже погодили свою участь:

  • Lana Svitankova — пивний ентузіаст, дописувач, перекладач, інтернет-обличчя пивоварні Varvar brewery, яка поділиться своїм досвідом на тему: «Як працювати з пивом і вижити»
  • Іван Іщенко — співзасновник та режисер відеоагенції AND ACTION, разом з Дарі Власенко заснували домашню пекарню Space Pie і працюють разом. На Школі поділяться своїм досвідом і розкажуть про наступне:

– як зробити кадр “смачним” або чи потрібно залучати фуд-стиліста
– особливості реквізиту, які потрібно врахувати
– досвід and action у зйомці відео з їжею
– покроковий аналіз зйомки, на прикладі зйомки рецептів для Молокії

  • Olesia Chornaya — керівник проектів Le Silpo, Сільпо Resto та ресторанних проектів Fozzy Food. Поділиться досвідом коммунікацій, реклами та секретами найгучніших рекламних кейсів. Тема виступу: ” «Why so serious?» — гумор, іронія, інтелект в комунікаціях ресторанів та фудкортів, а також рітейлових продуктів.”
  • Олена Горбенко — фудфотограф та фудстиліст, входить до 500 кращих фудфотографів світу, учасник престижних фестивалів по фудфотографії, зокрема відзначена на фестивалі VEJLE DK. В рамках школи поділиться своїм досвідом та техніками роботи з фотографією. Проведе практичний експрес майстер-клас.
  • Ivanka Kryzhanovskaya -ex-керівник і головний редактор net, куратор онлайн-платформи CodeKY, яка розповість, з чого ж все-таки починається успішна кооперація зі ЗМІ: з підготовки інформаційного приводу або особистого знайомства з головним редактором за чашкою кави?

В рамках HoReCa Show Lviv відбудеться кулінарний конкурс «Дні української кухні», який є одним із провідних всеукраїнських кулінарних фестивалів організованих Асоціацією кулінарів «ЗАХІДНА ШЕФ ГРУПА».

Конкурс проводиться з метою виявлення та підтримки обдарованої молоді, інтеграції кулінарного мистецтва України в міжнародний культурний простір, відродження і розвитку Української кухні.

Також в рамках фестивалю відбудеться Pizza Fest 2017 – ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ З ПІЦИ , де змагатимуться піца-майстри.

Більше інформації про програму: https://goo.gl/rkAsmK

Квитки: https://goo.gl/L4xyu3

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi