пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Керуючий партнер та шеф-сомельє одеського ресторану Bernardazzi Олексій Дмітрієв розкрив секрети популярності закладу серед іноземців. По-перше, це фіксовані ціни, що не залежать від сезону, доступне і зрозуміле меню, комунікація з гостями онлайн та інвестиція в освіту персоналу. «Багато хто думає, що ми закритий клуб для обраних. Насправді, ми відкриті всім, любимо і поважаємо свою роботу», — підкреслює Олексій.
Шеф-сомельє назвав 10 кроків, які, на його думку, зблизили заклад з гостями, які цікавляться вином, локальною гастрономією, якісним сервісом та архітектурою:
1. Ми ніколи не підвищуємо ціни перед літнім сезоном. Вони постійній в нас цілий рік. Ріст цін можливий, якщо тільки росте ціна на ринку протягом року;
2. Я зробив меню доступним на сайті трьома мовами. У нас немає двох меню для різних типів гостей. Ціни одні й ті самі для всіх;
3. Я особисто відповідав на листи англійською мовою. Іноді протягом 15-30 хвилин. Роблю це і зараз, коли працюю замість адміністратора. Це підвищило довіру Посольств і Консульств різних країн в Одесі;
4. Ми відмовились від роботи зі шлюбними агенціями 2013 року. Тоді ж відмовились від кальянів;
5. Ми приймаємо картки Visa і Mastercard завжди. У нас «не ламається неочікувано термінал»;
6. Ми приймаємо чайові для офіціантів з кредитних карток з 2013 року;
7. Ми інвестуємо у знання працівників. Провели курс на 20 занять раніше і минулої зими я особисто провів 5 занять з англійської для офіціантів (+10 занять по вину і міцним напоям);
8. У цьому році я зробив ставку на французьку мову. Вперше провів дегустацію французькою. Кайфонув! Тепер маємо приріст французів. Не знаю, як вони розповідають про нас одне одному, але їх увага приємна;
9. Ми робимо акцент на короткому і яскравому меню, щоб не було стоп-листа, а продукти були свіжими та сезонними;
10. Ми обираємо найкращі українські вина і горді подавати гостям найкращі вина країни.
Також Олексій Дмітрієв сподівається, що Одеса стане схожою на Барселону, Тель-Авів, Валенсію.
Фото: Bernardazzi
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi