Новий заклад. Київ: том ям, корисні боули, рис та локшина у кафе азійської кухні Tsuposh від Юрія Сім - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: том ям, корисні боули, рис та локшина у кафе азійської кухні Tsuposh від Юрія Сім
13-02-2020 0 3881


Назва: Tsuposh
Де: пр. Романа Шухевича, 2T (фудкорт ТЦ Skymall)
Формат: кафе азійської кухні
Бюджет: ₴₴

Новий заклад Tsuposh відкрився на проспекті Р. Шухевича, на фудкорті ТЦ Skymall. Від станції метро «Почайна» — 15 хвилин на автомобілі, від бульвару Перова — 5 хвилин.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Це власний проєкт Юрія Сім, який спеціалізується на здоровому харчуванні. «Вперше Tsuposh розпочав свою роботу на фестивалі Ulichnaya eda у 2016 році («Найкраща гастрономічна точка» за версією гостей). До цього часу я займав посаду шеф-кухаря в різних ресторанах АР Крим, Харкова, Києва. Спеціалізуюсь на європейській та азійській кухні, займаюсь авторською кухнею. В TSUPōSH я маю повну свободу у реалізації своїх ідей», — розповідає шеф.

Саме тому, за словами шефа додатком проєкту стали топові азійські страви: курка гунбао та кисло-солодка курка з Китаю, том ям з Таїланду, спрінг-роли з В’єтнаму або ж пібімпап з Кореї, який називають однією з 50 найсмачніших страв світу. «Ідея оригінальні, а рецепти адаптовані. Для приготування однієї страви я можу використовувати техніки трьох країн: починаю з Китай, середина — Таїланд, спеції — Корея. Так отримую смак Азії», — ділиться Юрій.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У Tsuposh можна спробувати різні види локшини, страви з червоного, чорного й білого рису. Рис можна обрати, як основу для боула (адаптована назва «здорових міксів» від шефа) з різними додатками — від буряка й моркви до качки, лосося й тофу. «Ідея міксів, які б закривали всі потреби людини в корисних для травлення речовинах виникла давно. Тут я назвав їх боулами і пропоную цю страву на щодень».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Юрій Сім звертає увагу на ціни в меню, — «Понад 300 г супу том ям з кокосовим молоком, з креветками, листям кафрського лайма та лимонною травою коштують в мене 150 грн. Велика порція червоного рису з креветками — 135 грн». За словами шефа це стало можливим завдяки самостійному пошуку інгредієнтів та формату закладу.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Цілі проєкту за словами Юрія Сім:

  • дати можливість гостям ТРЦ спробувати смачні і корисні страви після шопінгу та не витрачати час на пошук найближчих ресторанів;
  • забезпечити корисною їжею дітей, мам, що годують та людей, які дотримуються вегетарінського та веганського раціону; 
  • дати можливість гостям спробувати страву ресторанного рівня за доступною ціною (в Tsuposh працюють кухарі вищої категорії);
  • розвивати власну справу з врахуванням 25-річного досвіду роботи у сфері громадського харчування; 
  • реалізовуватись у власному проєті без ресторанних обмежень. 

«В кафе Tsuposh хочу готувати з душею», — підкреслює шеф.

З напоїв у закладі пропонують воду, лимонади, чай. Кафе працює з 10:00 до 22:00.

Фото: TSUPōSH by Yuriy Sim

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi