пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
На Дніпровському узвозі біля Арсенальної почав працювати ресторан «Idillio». З панорамних вікон закладу відкривається неймовірний краєвид на Києво-Печерську лавру та Дніпро.
«Guramma Italia (ред. заклад, який працював на цьому місці з 2016 року і до початку війни) не пройшла перевірку війною і зачинилась. У вересні ми прийняли вольове рішення: будь-що зберегти робочі місця колишньому персоналу і перезапуститись з новим підходом. Ця локація завжди мала славу ексклюзивного місця доступного не для всіх. Люди звикли до цього. Ми вирішили дещо змінити сприйняття киян і відкрити це місце для нових поколінь. Дизайн приміщення змінився не повністю – витрачати гроші на це — тепер не на часі, вважаємо ми. Інвестувати у перемогу, авто і техніку для військових приносить більше задоволення, ніж нові меблі», — розповідають власники «Idillio».
Кухню закладу описують як італійську з креативною шоу-подачею. У меню, зокрема, представлені крудо, устриці, паста, ризото, піца, стейки, риба і морепродукти.
Шеф-кухарем «Idillio» став Артур Туманян. За його словами, готуючись до запуску Idillio, команда орієнтувалась на нову аудиторію і вирішила дотримуватись принципу «звичайне незвичайно». У закладі було створено entertainment-кухню, щоб і новим і постійним гостям стало цікавіше проводити час у ресторані.
Артур Туманян рекомендує гостям скуштувати “Вітелло тоннато”. М‘ясо для цієї страви маринують впродовж чотирьох днів, щоб досягти ніжної текстури. Томлену яловичину загортають у бланшований шпинат, додають соус пікоріно з запеченим перцем. Візуально композиція імітує камінь. “Вітелло тоннато” подають з мусом із зеленого горошку зі слайсами фенхелю, дайкона і редиски.
Дещо з меню:
Фото надані закладом
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi