Новий заклад. Київ: на Дніпровському узвозі запрацював ресторан «Idillio» - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: на Дніпровському узвозі запрацював ресторан «Idillio»
13-03-2023 0 1048


На Дніпровському узвозі біля Арсенальної почав працювати ресторан «Idillio». З панорамних вікон закладу відкривається неймовірний краєвид на Києво-Печерську лавру та Дніпро.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Guramma Italia (ред. заклад, який працював на цьому місці з 2016 року і до початку війни) не пройшла перевірку війною і зачинилась. У вересні ми прийняли вольове рішення: будь-що зберегти робочі місця колишньому персоналу і перезапуститись з новим підходом. Ця локація завжди мала славу ексклюзивного місця доступного не для всіх. Люди звикли до цього. Ми вирішили дещо змінити сприйняття киян і відкрити це місце для нових поколінь. Дизайн приміщення змінився не повністю – витрачати гроші на це — тепер не на часі, вважаємо ми. Інвестувати у перемогу, авто і техніку для військових приносить більше задоволення, ніж нові меблі», — розповідають власники «Idillio». 

Кухню закладу описують як італійську з креативною шоу-подачею. У меню, зокрема, представлені крудо, устриці, паста, ризото, піца, стейки, риба і морепродукти.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Шеф-кухарем «Idillio» став Артур Туманян. За його словами, готуючись до запуску Idillio, команда орієнтувалась на нову аудиторію і вирішила дотримуватись принципу «звичайне незвичайно». У закладі було створено entertainment-кухню, щоб і новим і постійним гостям стало цікавіше проводити час у ресторані. 

Артур Туманян рекомендує гостям скуштувати “Вітелло тоннато”. М‘ясо для цієї страви маринують впродовж чотирьох днів, щоб досягти ніжної текстури. Томлену яловичину загортають у бланшований шпинат, додають соус пікоріно з запеченим перцем. Візуально композиція імітує камінь. “Вітелло тоннато” подають з мусом із зеленого горошку зі слайсами фенхелю, дайкона і редиски.

Дещо з меню:

  • Рієт з копченої макрелі зі злаковим хлібом – 160 грн
  • Вітелло тоннато з мусом із зеленого горошка та овочами – 260 грн
  • Тартар segrete з лосося під пармезановим мусом – 260 грн
  • Карпаччо з качки з сливою marinato та малиновим соусом – 320 грн
  • Піца Тріумвірато з прошуто, руколою і трюфелем – 340 грн
  • Равіолі з томленою качкою під соусом ai funghi – 310 грн
  • Турнедо россіні зі шпинатом і трюфелем – 640 грн
  • Шоколад tre stati з маракуєвим сорбе та солоною журавлиною – 210 грн

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi