42 тонни відпрацьованих батарейок вирушили з «Сільпо» на перероблення - PostEat

пошук

42 тонни відпрацьованих батарейок вирушили з «Сільпо» на перероблення
18-08-2023 0 434


2 100 000 батарейок загальною вагою 42 тонни вирушили на перероблення на завод Recupyl у Польщі. Батарейки зібрали у контейнерах в супермаркетах «Сільпо»у рамках ініціативи «Батарейки, здавайтеся!». Про це повідомляє пресслужба компанії.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У компанії розповідають, що усього до ініціативи долучилися понад 500 тисяч гостей «Сільпо», тобто у середньому кожен поклав до боксу в супермаркетах по 4 батарейки.

Батарейки були зібрані в «Сільпо», починаючи з листопада 2021 року та під час повномасштабного вторгнення. Нині щомісяця одному магазину вдається зібрати 9 кг батарейок. 

«Особливо радіємо, що нам вдалося вийти на довоєнні оберти збору.

«Сільпо» вдячне кожному Гостю, хто здає батарейки на перероблення та підтримує цю справу своїм внеском і добрим словом.

У фурі з батарейками ми встановили GPS-трекер, який дає можливість відстежувати, як вони прямують на завод Recupyl. «Сільпо» втілює проєкт зі збирання батарейок спільно з рухом «Батарейки, здавайтеся!», і це перше спільне відправлення батарейок на новий завод – Recupyl в Польщі», — розповіли у компанії.

Перероблення батарейок фінансує «Сільпо» спільно з постачальниками – Camelion, Duracell, Energizer, GP Batteries, Panasonic, VARTA, VIDEX, відраховуючи відсоток з кожної проданої батарейки на утилізацію уже вживаних.

Кожен Гість «Сільпо» може здати до 50 штук портативних батарейок чи акумуляторів за візит у більш як 270 супермаркетах. Контейнери містяться на пакувальних столиках або біля баків для сортування сміття.

Шукайте адреси супермаркетів, у яких можна здати батарейки, за посиланням. Усі звіти про перероблення буде опубліковано тут.

Фото надані «Сільпо»

Читайте також: 

Пивоварна компанія Anheuser-Busch влаштує найшвидше весілля у світі

У ресторані «Канапа» відбудеться еногастрономічна вечеря «Кавун і вино»

Інна Поперешнюк представила лінійку прикрас у формі помідора

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi