пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Рекордну страву готували на центральній площі міста з 7:00 ранку до обіду. Казан для баношу на 1420 л виготовили на місцевому заводі, а помішувати страву шефам допомагала команда стронгменів.
У приготуванні баношу взяли участь співвласник ресторану тайської кухні «Tikithai» Дарвін Седеньо, шеф-кухар ресторану «LobsterBar» Анатолій Ларчев, шеф і співзасновник закладу «Маєток» Христина Васильчук, бренд-шеф ресторану «Фетрбуш» Арсен Кропивницький, бренд-шеф мережі «23 ресторани» Олена Жаботинська.
Готувати банош та розмішувати страву допомагав паверліфтер Назар Павлів та команда стронгменів.
Після фіксації рекорду банош став різдвяним подарунком місту і його роздали всім охочим.
Фото: facebook.com/ostannya.barykada.kyiv
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi