пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Керуючий партнер та шеф-сомельє одеського ресторану Bernardazzi Олексій Дмітрієв повідомив, що з 19 жовтня ресторан буде працювати з перервою. Щодня з 15:30 до 17:30 заклад зачинятимуть для відпочинку персоналу, брифінгу та підготовки до вечері. «Це дозволить нам кайфувати від процесу», — резюмує Олексій.
В своєму дописі на Facebook Олексій Дмітрієв оцінює зміну графіку роботи, як революційну та таку, що дозволить персоналу «накопичити любов для гостей».
Перерва дозволить:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10220458208035371&set=a.1209188079975&type=3&theater
На запитання коментаторів чи будуть виганяти гостей о 15:30, Олексій відповів, що гостей будуть делікатно попереджати про приймання замовлень на обід до 14:45-15:00. Опісля сервірувати столи не будуть. На дверях закладу з’явиться табличка з об’явою про перерву.
Нагадаємо, у вересні Bernardazzi залишив шеф-кухар Олександр Еурз, щоб зайнятись власним проєктом. Нещодавно керуючий партнер та шеф-сомельє закладу Олексій Дмітрієв поділився 10 секретами популярності Bernardazzi серед іноземців.
Фото: Алексей Дмитриев
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi