Британська дистилерія Harrogate Tipple випустила лімітовану серію джину та віскі «Абатство Даунтон» - PostEat

пошук

Британська дистилерія Harrogate Tipple випустила лімітовану серію джину та віскі «Абатство Даунтон»
10-09-2019 0 903


На честь прем’єри повнометражного фільму за мотивами відомого серіалу «Абатство Даунтон», яка відбудеться 12 вересня, британська дистилерія Harrogate Tipple випустила лімітовану серію віскі та джину. Офіційний асортимент лінійки для промоції фільму складається з джину Downton Abbey міцністю 43% та віскі Downton Abbey міцністю 40%. Виробники підкреслюють, що віскі та джин є продуктом єдиної дистилерії у вигаданому окрузі абатства Даунтон.

Офіційні джин та віскі абатства Даунтон були розроблене на спиртзаводі в Північному Йоркширі, який розташований між містами Ріпон, Йорк та Харрогейт — саме там знаходиться вигадана садиба абатства Даунтон. Для виготовлення джину Downton Abbey в дистилерії Harrogate Tipple власноруч збирали локальні ботанікали та підбирала ідеальне поєднання імбиру, лайму та рожевої води, щоб максимально відобразити дух епохи аббатства.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Джин та віскі Downton Abbey випускаються обмеженими партіями напередодні прем’єри кінофільму для продажу у Великобританії та Північній Америці. Вартість пляшки віскі та джина Downton Abbey об’ємом 750 мл $49.99.


Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi