Британські фермери звинувачують телеканал BBC в антим’ясній пропаганді - PostEat

пошук

Британські фермери звинувачують телеканал BBC в антим’ясній пропаганді
08-11-2019 0 659


7 листопада гостем ранкового ефіру британського інформаційного телеканалу BBC News був сценарист, продюсер та фінансовий аналітик Альпеш Патель. Переглядаючи та обговорюючи з ведучою Саллі Бандок заголовки ранкових газет, Альпеш Патель прокоментував високий попит в Китаї на свинину та її постійний дефіцит у цій країні через африканську чуму.

Альпеш Патель підкреслив, що є веганом, однак має що сказати м’ясоїдам: «Якщо ви хочете зберегти навколишнє середовище та піклуватись про своє здоров’я, перестаньте їсти не тільки свинину — припиніть їсти тварин. Перестаньте робити своє тіло кладовищем для туш мертвих тварин».

Така заява спровокувала хвилю коментарів у Twitter від британських фермерів — вони звинуватили телеканал BBC в антим’ясній пропаганді.

Віце-президент Національного союзу фермерів Стюарт Робертс прокоментував ситуацію у своєму Twitter, зазначивши: «Заяви про те, що рослини – це добре, а м’ясо – погано, докорінно неправильні. Ми повинні обговорювати харчову промисловість, види продуктів та системи харчування. Надто спрощені беззаперечні твердження в цьому ефірі не допомагають тому, хто хоче зробити усвідомлений вибір».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi