Це кав'ярня Saint Laurent у Парижі. Можливо, вона найстильніша у світі - PostEat

пошук

Це кав'ярня Saint Laurent у Парижі. Можливо, вона найстильніша у світі
19-09-2019 0 1533


Модний дім відкрив на Rue du 29 Juillet свою першу кав’ярню поряд з паризьким бутиком Saint Laurent та садами Тюрільї. Відкриття нового місця присвятили Паризькому тижню моди, який стартує 23 вересня.

Куратор проєкту кав’ярні Ентоні Ваккарелло зібрав у новому просторі виставку африканського мистецтва. Гостям запропонують випити каву на чорному мармурі серед рідкісних статуеток з Малі, масок з Нігерії та обрядової скульптури птаха Сенуфо (Кот-д’Івуару). Ця скульптура була особисто куплена Ів Сен-Лораном і стала першою у його колекції витворів африканського мистецтва.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В меню закладу — еспресо (4,5 євро), американо (5 євро), лате (6 євро), кавові напої, чай. Напої можна забрати з собою у фірмовому чорному стаканчику. Каву готують на машині E61 Legend, розроблену італійською фірмою Faema у 1961 році. Використання апарату символічне — E61 заклала основи будівництва кавомашин і її дата випуску збігається з датою створення модного дому Yves Saint Laurent.

До кави й чаю подають круасани й печиво. Кожен гість отримує QR-код для прослуховування плейлисту Saint Laurent.

2019 рік у ЗМІ жартома називають «офіційним роком дизайнерських кафе». Свій заклад у «Галерії Лафайєт» відкрив модельєр Симон Порту Жакмю. Дім Prada відкрив кондитерську Marchesi 1824 у лондонську Мейфері. Також у британському універмазі Harrods відкрилось кафе італійського модного дому Fendi з інтер’єром від Джошуа Відеса.

Фото: Saint Laurent



Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi