пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Сьогодні розпочався попередній продаж ресторанного посібника для дітей. Його авторами стали ресторатор Дмитро Борисов та письменниця Маша Сердюк. Над ілюстраціями працює Тетяна Калюжна. Це перший посібник з ресторанної справи, виданий саме для підлітків та дітей.
Несила терпіти! Готуємо для вас з Dmytro Borysov і Супервидавництво Моя книжкова полиця супер-пупер-мега-книжку для…
Опубликовано Masha Serdiuk Вторник, 6 апреля 2021 г.
Книга дасть відповідь на безліч питань: Чому люди ходять у заклади? Як відкрити ресторан самостійно, з друзями або за допомогою інвестора? Що таке бізнес-план і для чого він потрібен? Які бувають концепції закладів? Яке місце розташування краще обрати? Як працює кухня і які на ній потрібні прилади? Що робити з продуктами, як їх замовляти і де зберігати? Як скласти самостійно меню? Які існують правила етикету в ресторані? І на додачу кожен отримає ексклюзивні рецепти для сімейної вечері від Дмитра Борисова.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
«Я певен, що 2021-ий рік – це час, коли треба ділитися. В тому числі, знаннями. Саме тому ми з командою чесно розповідаємо про те, що відбувається за лаштунками ресторанного бізнесу в Borysov Academy. Саме тому я ані хвилини не сумнівався, коли видавництво «Моя книжкова полиця» запропоновувало разом створити унікальну книгу – перший дитячий посібник з ресторанної справи. Я дуже хочу, аби він був не просто захоплюючою книжкою про мрію, а інструментом для перетворення мрії на бізнес-проект та страви свого життя», — розповідає Дмитро Борисов.
Ким мріють стати ваші діти? Блогерами, колонізаторами Марсу чи NFT-художниками? Цікаво, чи є серед них ті, хто мріє про…
Опубликовано Димой Борисовым Вторник, 6 апреля 2021 г.
Один примірник коштує 490 гривень. Замовлення можна зробити за посиланням.
Фото надані пресслужбою Дмитра Борисова
Читайте також:
Видання кулінарної дипломатії «Україна. Їжа та історія» презентували в Києві
В Україні випустили безкоштовний посібник для професійної роботи з пивом в барі
Український ресторатор Савва Лібкін випустить книгу «Бізнес по-одеськи»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi