Дмитро Борисов та «Моя книжкова полиця» створили ресторанний посібник для дітей - PostEat

пошук

Дмитро Борисов та «Моя книжкова полиця» створили ресторанний посібник для дітей
07-04-2021 0 345


Сьогодні розпочався попередній продаж ресторанного посібника для дітей. Його авторами стали ресторатор Дмитро Борисов та письменниця Маша Сердюк. Над ілюстраціями працює Тетяна Калюжна. Це перший посібник з ресторанної справи, виданий саме для підлітків та дітей.

Несила терпіти! Готуємо для вас з Dmytro Borysov і Супервидавництво Моя книжкова полиця супер-пупер-мега-книжку для…

Опубликовано Masha Serdiuk Вторник, 6 апреля 2021 г.

Книга дасть відповідь на безліч питань: Чому люди ходять у заклади? Як відкрити ресторан самостійно, з друзями або за допомогою інвестора? Що таке бізнес-план і для чого він потрібен? Які бувають концепції закладів? Яке місце розташування краще обрати? Як працює кухня і які на ній потрібні прилади? Що робити з продуктами, як їх замовляти і де зберігати? Як скласти самостійно меню? Які існують правила етикету в ресторані? І на додачу кожен отримає ексклюзивні рецепти для сімейної вечері від Дмитра Борисова.

«Я певен, що 2021-ий рік – це час, коли треба ділитися. В тому числі, знаннями. Саме тому ми з командою чесно розповідаємо про те, що відбувається за лаштунками ресторанного бізнесу в Borysov Academy. Саме тому я ані хвилини не сумнівався, коли видавництво «Моя книжкова полиця» запропоновувало разом створити унікальну книгу – перший дитячий посібник з ресторанної справи. Я дуже хочу, аби він був не просто захоплюючою книжкою про мрію, а інструментом для перетворення мрії на бізнес-проект та страви свого життя», — розповідає Дмитро Борисов.

Ким мріють стати ваші діти? Блогерами, колонізаторами Марсу чи NFT-художниками? Цікаво, чи є серед них ті, хто мріє про…

Опубликовано Димой Борисовым Вторник, 6 апреля 2021 г.

Один примірник коштує 490 гривень. Замовлення можна зробити за посиланням.

Фото надані пресслужбою Дмитра Борисова

Читайте також:

Видання кулінарної дипломатії «Україна. Їжа та історія» презентували в Києві

В Україні випустили безкоштовний посібник для професійної роботи з пивом в барі

Український ресторатор Савва Лібкін випустить книгу «Бізнес по-одеськи»

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi