В Україні випустили безкоштовний посібник для професійної роботи з пивом в барі - PostEat

пошук

В Україні випустили безкоштовний посібник для професійної роботи з пивом в барі
23-12-2020 0 1447


Експертка з пива та пивна суддя (програма сертифікації BJCP) Лана Світанкова виклала у вільний доступ посібник «заХалявна книжечка beer тендерства». Авторів можна віддячити довільним внеском тут. 

У посібнику викладені основи роботи з пивом в барі, роз’яснені відмінності різних стилів пива, наведені популярні міфи про пиво тощо.

«Я дуже хочу, щоб це почитали бармени, офіціанти, власники крамниць, пивовари, пиволюби, всі, хто так чи інакше не байдужий до пива. Щобільше ми знаємо, то краще. А ще — щоби ми навчилися радити і приймати поради спокійно. Щоби не соромилися сказати бармену, який наливає пиво носиком в піну, що це не дуже хороша практика — і при цьому не робити це з виглядом усезнайка, і не закочувалися очі «теж мені розумник знайшовся». Якихось речей можна просто не знати, і це не соромно. Тому давайте ділитися інформацією, яка зрештою, слугуватиме лише одній і спільній меті: більше хорошого якісного пива. І всі щасливі. Ну я, принаймні, точно почуватимуся так», — написала Лана Світанкова у презентації посібника у своєму гіді.

Посібник розповсюджується безкоштовно, але підтримати авторів можна, відскануваши QR-код. Або прямим лінком тут. 

Фото: Facebook / Lana Svitankova

Читайте також:

Куди вибратись з колегами на пиво після роботи

Як поєднувати сир грана падано з пивом, коктейлями та вино — в Італії підготували детальний гід

«Нет дорогого пива, есть пиво недооцененное»: рассказывает народный дегустатор Андрей Юраго

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi