«Досконала» кавомолка зібрала на Kickstarter втричі більше потрібної суми - PostEat

пошук

«Досконала» кавомолка зібрала на Kickstarter втричі більше потрібної суми
20-12-2019 0 1028


Студія Fellow з Сан-Франциско запропонувала користувачам Kickstarter підтримати концепт «досконалої» кавомолки. До кінця краудфандингу 52 дні, а проєкт вже зібрав $750 000 замість потрібних $20 0 000.

Форма та рішення моделі Ode Brew Grinder нагадують роботи культового головного дизайнера Braun Дітера Рамса (Dieter Rams).

Корпус кавомолки виконано у строгому лаконічному стилі та покрито чорною матовою фарбою. Замість кнопок чи сенсорної панелі використовується важіль управління, який нагадує циферблат.

Кавомолка розроблена для домашнього користування. Її головні особливості у низькому рівні шуму, інтуїтивності управління та точності помелу. Кожне числове ділення відповідає певному виду кавового напою.

За словами засновника Fellow Джейка Міллера (Jake Miller) робота над кавоваркою тривала два роки.

9 лютого автори концепту запропонували користувачам  Kickstarter підтримати їх ідею грошима. Перша мета у $200 000 була досягнута за 94 хвилини. За сім годин об’єм надходжень сягнув $300 000. Автори подякували всім за увагу до концепту та оголосили, що тепер хочуть зібрати $750 000. На момент написання новини ця суму було також зібрано.

Фото: Fellow

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi