Дванадцятий випуск другого сезону подкасту «Реве та стогне ресторатор». У гостях — Артем Кабулахін, шеф-кухар і переможець «МастерШеф Професіонали» - PostEat

пошук

Дванадцятий випуск другого сезону подкасту «Реве та стогне ресторатор». У гостях — Артем Кабулахін, шеф-кухар і переможець «МастерШеф Професіонали»
18-04-2024 0 170

Партнери

Автор


Подкаст «Реве та стогне ресторатор» від Poster, української системи автоматизації для ресторанів. В ньому ведучі спілкуються з гостями про ведення бізнесу, маркетинг, тренди в рестораціях, продукти й кухню, успіхи та факапи. 

У цьому епізоді ведучі Лейла Туваклієва та Сашко Боїм поспілкувались з Артемом Кабулахіним, шеф-кухарем і переможцем «МастерШеф Професіонали». Поговорили про власне виробництво комбучі, плагіат й копіювання меню, роботу кухарів і де їх шукати, шоу «МастерШеф», плани на майбутнє. 

А наприкінці епізоду вас чекає цікавий розіграш з подарунком від Артема, тож слухайте весь випуск і беріть участь в розіграші. 

Подкаст доступний для прослуховування та перегляду на всіх подкаст-платформах та Youtube-каналі Poster

Додамо, що у першому сезоні подкасту гостями вже стали Аня ЗавертайлоІлля СьомінІгор СухомлинЄвген КлопотенкоМіралі ДілбазіФелікс БезрукАндрій та Таня МикитинВолодимир ЯрославськийПавло ГукТимур Габуєв та Аня КозаченкоЖеня Білоусов, Сашко БоровськийВолодимир ЗадіракаОлександр та Дар‘я Трофіменкови. У другому сезоні подкасту першим гостем був Стас ЗавертайлоАртем ВрадійМарія ДідковськаОлександр ЖиляєвОлексій МаурінОлексій Дмитрієв та Юрій Кошик.

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi