Тимур Габуєв гість дванадцятого епізоду подкасту «Реве та стогне ресторатор» - PostEat

пошук

Тимур Габуєв гість дванадцятого епізоду подкасту «Реве та стогне ресторатор»
05-04-2023 0 517


У цьому епізоді ведучі Лейла Туваклієва та Сашко Боїм поспілкувались з шеф-кухарем — Тимуром Габуєвим. Поговорили про його досвід роботи в «Дідовій Хатчині», а саме про вівчарство, свіжину та локальні страви. Зокрема, Тимур розповів про плани на майбутне та ідею щодо власного закладу.

Подкаст доступний на всіх подкаст-платформах та Youtube-каналі Poster для прослуховування. 

Додамо, «Реве та стогне ресторатор» — це перший український подкаст про ресторанний бізнес від компанії з автоматизації закладів Poster.

Першою гостею була рестораторка Аня Завертайло, потім ведучі поспілкувались з шефом Іллею Сьоміним. Героєм третього епізоду ресторанного подкасту «Реве та стогне ресторатор» став ресторатор Ігор Сухомлін, а в п’ятому епізоді спілкувались з ресторатором Алексом Купером.

В шостому епізоді гостей був шеф Міралі Ділбазі. Кавовий екперт Фелікс Безрук став гостем сьомого епізоду подкасту «Реве та стогне ресторатор», а у восьмому подкасті спілкувались зі співвласниками львівських кафе-кондитерських Андрієм та Танею Микитин. В дев’ятому подскасті спілкувались про карʼєру кухаря й закордонний досвід з ресторатором Володимиром Ярославським, а в десяткому епізоді героєм став шеф-кухар Євген Клопотенко

В одинадцятому епізоді ведучі поспілкувались зі співзасновником винного бару та бістро Павлом Гуком.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi