Аня Козаченко гість тринадцятого епізоду подкасту «Реве та стогне ресторатор» - PostEat

пошук

Аня Козаченко гість тринадцятого епізоду подкасту «Реве та стогне ресторатор»
25-04-2023 0 797


У цьому епізоді ведучі Лейла Туваклієва та Сашко Боїм поспілкувались з Анею Козаченко — рестораторкою, засновцею Milk Bar, Milk Bar TsumDogs&TailsGood GirlPASTA & FOCACCIA BARПоговорили про історію створення першого закладу та шлях трансформації бізнесу. Аня розповіла про нові проекти, заклади у Варшаві та співпрацю з Укрзалізницею. Зокрема, зачепили тему сексизму й упереджень у ресторанній сфері.

Подкаст доступний на всіх подкаст-платформах та Youtube-каналі Poster для прослуховування.

Додамо, «Реве та стогне ресторатор» — це перший український подкаст про ресторанний бізнес від компанії з автоматизації закладів Poster.

Першою гостею була рестораторка Аня Завертайло, потім ведучі поспілкувались з шефом Іллею Сьоміним. Героєм третього епізоду ресторанного подкасту «Реве та стогне ресторатор» став ресторатор Ігор Сухомлін, а в п’ятому епізоді спілкувались з ресторатором Алексом Купером.

В шостому епізоді гостей був шеф Міралі Ділбазі. Кавовий екперт Фелікс Безрук став гостем сьомого епізоду подкасту «Реве та стогне ресторатор», а у восьмому подкасті спілкувались зі співвласниками львівських кафе-кондитерських Андрієм та Танею Микитин. В дев’ятому подскасті спілкувались про карʼєру кухаря й закордонний досвід з ресторатором Володимиром Ярославським, а в десяткому епізоді героєм став шеф-кухар Євген Клопотенко

В одинадцятому епізоді ведучі поспілкувались зі співзасновником винного бару та бістро Павлом Гуком. Шеф Тимур Габуєв став гостем дванадцятого епізоду подкасту «Реве та стогне ресторатор».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi