Гест-бартендинги від Song Cha TEAm стартують в Україні - PostEat

пошук

Гест-бартендинги від Song Cha TEAm стартують в Україні
24-11-2021 0 4089


Захід Song Cha TEAm проходитиме у Харкові, Львові, Одесі та Києві. Розповідати про чайні спіріти та як готувати смачні коктейлі на основі Song Chа будуть: амбасадор Song Cha — Костянтин Бойко, та переможець конкурсу #SongChaRitualCompetition — Олександр Тангелов.

Перший гест відбудеться в Харкові, 25 листопада о 21.00 в барі “Коктелька”. 

В Одесі захід відбудеться 3 грудня в Boffo Gallery bar, де до Костянтина та Олександра приєднається Сергій Кухарчук.

Львів запланований на 10 грудня, в Yoki, де за барну стійку також приєднається Сергій Падурян, який посів 3-е місце у конкурсі. 

І потім гест відбудеться у Києві

Історія чайного алкоголю розпочалась багато століть тому в Китаї за часів династії Сун, яка правила з 960 по 1279 роки. Автором рецепту цього напою вважають видатного китайського поета Су Дун-по. Достеменний рецепт Су Дун-по зник з плином століть, однак не безслідно. Його доля — відродитися в Європі у XXI столітті зі створенням Song Cha.

Song Cha — це 100% натуральний чайний напій, в складі якого лише 3 інгредієнти: органічний чай, чиста вода та алкоголь. Секретами виняткового та насиченого смаку напою є найвища якість сортів чаю. Для виробництва Song Cha використовують лише органічні чаї сортів Grand Cru, які, за можливістю, сертифіковані міжнародним громадським рухом Fair trade. Поєднання якісного чаю, розкриття його терруару та професійність майстра дистилерії дозволи створити нову категорію продукту — Infused & Distilled Tea Spirits. Напій виготовляють у Франції в регіоні Коньяк, в Україні презентовано чотири смаки: Rooibos, Yunnan, Earl Grey та Lapsang Souchong.

Song Cha використовують як базу для коктейлів, але поціновувачі цікавих смаків можуть пити Song Cha в чистому вигляді.

Дізнатися що таке Song Cha можна в нашому великому матеріалі «Song Cha: європейське відродження нової чайної легенди»

 

Матеріал підготовлена за підтримки Song Cha

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi