Гордон Рамзі переодягнувся в жінку для реаліті-шоу - PostEat

пошук

Гордон Рамзі переодягнувся в жінку для реаліті-шоу
17-02-2020 0 775


53-річний шеф-кухар і телезірка Гордон Рамзі (Gordon Ramsay) перевтілився у пані Ліббі Лу, щоб перевірити ресторан у Вірджинії. За умовами реаліті-шоу «В пекло і назад за 24 години» у нього є лише доба, щоб реанімувати проблемний заклад.

Перший випуск реаліті-шоу «В пекло і назад за 24 години» з Гордоном Рамзі (Gordon Ramsay’s 24 Hours to Hell and Back) з’явився у 2018 році. Для ревізії закладів британець маскується під різних персонажів — далекобійника, полісмена, фаната хокею, байкера тощо.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Новий образ Рамзі показав у тизері чергового випуску в інстаграм. «Цей хлопець сьогодні виглядає, як справжня леді. Тана (дружина шефа — ред.), наперед прошу вибачення», — сказано у підписі до відео.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

This dude looks like a lady tonight on an all new @24hoursfox ….. @tanaramsay I apologize in advance

Публикация от Gordon Ramsay (@gordongram)

Гордон у жіночому вбранні, перуці й капелюшку відвідує сімейний ресторан у Річмонді, штат Вірджинія. У нього є лише доба, щоб виправити помилки кухні й персоналу, створити нове меню, змінити інтер’єр й відкрити оновлений заклад.

У січні 2020 року Гордон Рамзі оголосив про початок кастингу нового кулінарного шоу Future Food Stars на каналі BBC One. Рамзі шукає 12 кандидатів, які змагатимуться за інвестиції для власного проєкту у галузі харчування.

Фото: instagram.com/gordongram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi