Гордон Рамзі запускає нове кулінарне шоу: британський шеф оголосив про початок кастингу - PostEat

пошук

Гордон Рамзі запускає нове кулінарне шоу: британський шеф оголосив про початок кастингу
17-01-2020 0 940


53-річний британський шеф оголосив про початок кастингу для свого нового кулінарного шоу Future Food Stars на каналі BBC One. Рамзі шукає 12 кандидатів, які змагатимуться за інвестиції для власного проєкту у галузі харчування.

Всього заплановано вісім епізодів, під час яких учасники повинні будуть продемонструвати «драйв, відданість справі, пристрасть та талант». У відеозверненні щодо кастингу Рамзі сказав, що шукає найталановитіших підприємців у галузі гастрономії. Шеф традиційно пообіцяв майбутнім учасникам «справжнє пекло» на шоу.


Згідно з умовами кастингу, кандидату не обов’язково бути кухарем. Ключові умови участі — досвід у сфері гастрономії, яскрава бізнес-ідея або бажання працювати у сфері харчування. Також кандидат повинен мати офіційний дозвіл на роботу та проживання у Великій Британії.

У квітні 2014 року навколо нового ресторану Гордона Рамзі азійської кухні Lucky Cat у Лондоні виник скандал. Після вечері-презентації ресторанна критикеса Анжела Хуі (Angela Hui) назвала заклад «кухонним жахом». Шеф віддав належне роботі критиків, але рецензію Хуі назвав «принизливою та непрофесійною».

Фото: facebook.com/gordonramsay

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi