«HONEY» та «GUNIA Project» створили цукерки у формі півника з Бородянки - PostEat

пошук

«HONEY» та «GUNIA Project» створили цукерки у формі півника з Бородянки
02-03-2023 0 1292


Кондитерська «HONEY» та бренд «GUNIA Project» створили цукерки у формі півника, який став символом української незламності. Про це заклад повідомив у Instagram. 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений HONEY (@honey_cafe)

У кондитерські пояснюють, що у 2022 році керамічний півник Васильківської майолікової фабрики прикрашав кухню квартири у Бородянці на Київщині, яку у березні зруйнували російські ракети – і ця світлина облетіла весь світ. На ній напівзруйнована будівля без стін та вікон, і керамічний півник на кухонній полиці. Символ майстерності українських ремісників став символом української незламності. Півник, який встояв.

“Кондитерська HONEY та бренд GUNIA Project зібрали досвід багатьох поколінь у колекцію цукерок. П’ять поєднань смаків у шоколадній формі українського півника. Того самого керамічного півника з Бородянки, який встояв під ракетним ударом.

Ми дослідили різні куточки України й створили п’ять рецептів, в які вклали сотні годин нашої праці і єдину віру, що українське гастрономічне диво можливе”, — розповідають у «HONEY». 

5 унікальних смаків:

  • КАЛИНА ТА БЕРГАМОТ. Калина – традиційний зимовий смак українського Полісся. Витончена кислотність, ніжний цитрусовий акцент ягоди та рубіновий шоколад, щоб поглибити смак. Ми хочемо зробити калину не тільки музичною, а й смаковою іконою.
  • МЕДІВНИК. Найвідоміший смак солодкого столу в кожній українській родині? Так, запашний медівник. Тут шовковий молочний шоколад зустрічається зі сметанно-бергамотовим ганашем та хрусткими коржами. Насичений медовий смак і аромат – такий знайомий та потрібний нам затишок дому.
  • ЧОРНОСЛИВ ТА ВОЛОСЬКИЙ ГОРІХ. Смак в’яленої сливи відомий кожному українцю з дитинства. Солодко-терпкий, копчений, виразний. Ми дали йому нову домівку – огорнули в корпус з молочного шоколаду. Плюс декілька крапель рому та ганаш зі смаженого волоського горіха.
  • НАСІННЯ СОНЯХА. Халва по-українськи, тільки ще краще. Тому що в шоколаді. Так, ми створили ароматне і хрустке праліне з насіння соняшника. Концентрація сонця та енергії соняхів у кожній цукерці.
  • ЯЛІВЕЦЬ І СМОРОДИНА. Цукерка-трансерфінг у карпатську реальність. З першого шматочка цукерки відчувається свіжий вітер з ароматом шишок та лісових ягід. Це все наш ялівцевий ганаш з мармеладом смородини. Ніякої магії – просто рецепт з українських Карпат.

Набір складається з 15 цукерок. Вартість: 1150 грн. Цукерки можна купити у закладах «HONEY», або замовити онлайн. Адреси закладів у Києві: вул. Ярославів Вал, 20 (Золоті Ворота), вул. Нижній Вал 19-21 (Поділ), вул. Хрещатик 38, 6-й поверх (ЦУМ)

У «HONEY» додають, що 50 грн з кожної коробки перераховують у «Благодійний Фонд Сергія Притули» на відновлення трофейної техніки.

Фото: Instagram honey_cafe

Читайте також: 

В Україні створили крафтовий бальзам «Рута»

В Одесі та області алкоголь продаватимуть на дві години довше

McDonald’s відновить роботу у Дніпрі та Одесі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi