«Итальянская редакция» отримала срібло міжнародної ресторанної премії «Пальмова гілка» - PostEat

пошук

«Итальянская редакция» отримала срібло міжнародної ресторанної премії «Пальмова гілка»
24-10-2019 0 1356


 

Команда закладу «Итальянская редакция» отримала «Срібну пальмову гілку» на міжнародному конкурсі нових ресторанних концепцій. Золото отримав австрійський заклад Glorious Bastards. Бронзу взяв паризький ресторан Boulom.

Ресторан-бар «Итальянская редакция» створений командою Дмитра Запорожця (First Line Group, заклади «ЖЗЛ», «Любимый Дядя») та Володимира Ташаева.

Amore, дай перевести дух… Ох, amore, ми це зробили — ми виграли Пальмову гілку: в усіх європейських закладів,…

Gepostet von Итальянская Редакция am Mittwoch, 23. Oktober 2019

Заклад відкрився у грудні 2018 року на розі вулиць Великої Васильківської та Саксаганського. Головні ідеї концепції — сучасне переосмислення італійської кухні, творчий і авторський підхід до страв. Головна теза концепції — відмова від догм.

Gepostet von Maxim Khramov am Mittwoch, 23. Oktober 2019

У травні 2019 року «Итальянская редакция» отримав золото української премії нових ресторанних концепцій «Пальмова Гілка». Срібло отримав заклад «Селедочная», а бронзу віддали SpicyNoSpicy.

Заклад-переможець отримав право представляти Україну на міжнародному конкурсі і 23 жовтня у Німеччині виборов друге місце. Премія «Пальмова гілка» існує з 1993 року і відзначає креативні та успішні нові ресторанні концепції. Срібло ресторану «Итальянская редакция» — перша перемога гастрономічної сфери України подібного рівня в рамках конкурсу.

Фото: Итальянская редакция

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi