Jack Daniels припинив будівництво складу в США через скаргу на грибок - PostEat

пошук

Jack Daniels припинив будівництво складу в США через скаргу на грибок
15-03-2023 0 338


Компанія Jack Daniels припинила будівництво складу через скарги жінки, яка мешкає поруч. Вона заявила, що через випари алкоголю на поверхнях зʼявляється грибок. Про це повідомляє BBC News.

Крісті Лонг з округу Лінкольн у штаті Теннессі стверджувала, що її майно вкрив грибок, який на всіх поверхнях виглядає як чорна скоринка. Грибок, який споживає пари етанолу, росте на поверхнях біля пекарень і лікеро-горілчаних заводів по всьому світу.

Крісті Лонг, яка керує місцем для проведення заходів поруч із декількома складами Jack Daniels, серед яких і той, що будується, каже, що грибок змусив її витратити купу грошей на миття.

Жінка подала до суду на місцеве управління зонуванням території, заявивши, що воно не затвердило належним чином дозволи на склади. Суд округу Лінкольн розпорядився припинити будівництво після того, як зʼясував, що процес отримання дозволів не був повністю завершений.

Адвокат жінки сказав, що він збирається звернутися до суду з проханням заборонити використання шести нещодавно побудованих складів, які також розташовані поблизу власності Лонг.

Місцеві жителі тепер закликають компанію встановити повітряні фільтри для боротьби з цією проблемою.

«Ми поважаємо постанову суду і з нетерпінням чекаємо співпраці з округом Лінкольн над оновленими дозволами. Винокурня Jack Daniels і надалі дотримуватиметься правил і галузевих стандартів щодо проєктування, будівництва та отримання дозволів на наші бочкові цехи в Lincoln Co», — сказала прессекретарка Brown-Forman Елізабет Конвей газеті Lexington Herald-Leader.

Фото: BBC News

Читайте також: 

Французький гід Gault & Millau відзначив за якість їжі лікарню в Бельгії

Анна Козаченко розповіла про Milk Bar в Польщі

Японці відкрили заклад у Львові, який спеціалізується на оніґірі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi