Французький гід Gault & Millau відзначив за якість їжі лікарню в Бельгії - PostEat

пошук

Французький гід Gault & Millau відзначив за якість їжі лікарню в Бельгії
15-03-2023 0 332


Лікарня AZ Groeninge в місті Кортрейк на заході Бельгії тримала офіційну відзнаку від впливового французького гіда Gault & Millau, який оцінює рейтинг ресторанів, готелів і крамниць. Про це повідомляє Reuters.

Лікарня запросила експертів Gault & Millau для перевірки харчування, й щоб отримати рекомендації щодо покращення страв для пацієнтів.

Гід визначив, що їжа в лікарні відповідає високим стандартам, а виконавчий директор Gault & Millau в країнах Бенілюксу Марк Деклерк сказав, що був би щасливий подати деякі страви з лікарні у власному будинку. Він заявив, що весь секрет хорошої страви полягає в тому, щоб працювати з хорошими інгредієнтами та використовувати прості рецепти.

«Людям не потрібні надто складні речі. Робіть їх здоровими, робіть смачними… Намагайтеся готувати їм так само як готуєте собі», — сказав він.

AZ Groeninge стала першою лікарнею в країнах Бенілюксу, яка була відзначена Gault & Millau. Страви, які приготовані кухарями бельгійської лікарні для пацієнтів, не будуть включені до щорічного довідника, але вони будуть офіційно сертифіковані Gault & Millau на 2023 рік.

Фото: Reuters

Читайте також: 

Анна Козаченко розповіла про Milk Bar в Польщі

Японці відкрили заклад у Львові, який спеціалізується на оніґірі

У Вінниці пройде свято виноробів Vinnytsia Wine Days

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi