Кафе в Берліні встановило залізні стовпчики, щоб обмежити вхід людей з візками - PostEat

пошук

Кафе в Берліні встановило залізні стовпчики, щоб обмежити вхід людей з візками
06-12-2019 0 3638


На порозі кафе Natürlicher Lebensraum у берлінському районі Моабіт з’явилися залізні стовпці. За словами власниці закладу, Антьє Менц (Antje Menz) їх встановили, щоб люди з візками не могли в’їхати до зали.

Першим конструкцію помітив німецький письменник Альбрехт Сельге (Albrecht Selge). 3 грудня він опублікував у Twitter світлину стовпців та пояснив їх призначення — «Проти дитячих та інвалідних візків».

Пост став резонансним і згодом заклад прокоментував нововведення. Виявилось, що стовпчики стали крайньою мірою після численних прохань та оголошень про заборону в’їзду візочків у кафе. У закладі небагато місця і кілька візків обмежують рух гостей та працівників. Також візки залишають бруд на стінах кафе. Щодо інвалідних візків, то заїхати на них гості можуть через бокові двері.

Згодом у гілці обговорень з’явилось повідомлення від акаунту адміністрації округу Мітте про те, що інформація про стовпчики на вході в кафе була передана місцевому відділу у справах людей з інвалідністю. Якщо чиновники визнають конструкцію незаконною, то її демонтують.

Антьє Менц відкрила кафе 2013 року. У 2018 році шляхом краудфандингу власниця зібрала 15 000 євро та розширила площу закладу до 70 кв.м.

В кафе готують десерти, торти та випічку, до страв пропонують чай та каву. Свої гостями Антьє бачить старих і молодих, хіпстерів та класиків, компанії друзів та сім’ї.

Жодних обмежень для сімейних гостей з візочками нам знайти не вдалося.

Фото: Albrecht Selge

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi