Kind Hamper та УкрЮтюбПроєкт створили великодні гастронабори від крафтових українських виробників - PostEat

пошук

Kind Hamper та УкрЮтюбПроєкт створили великодні гастронабори від крафтових українських виробників
15-04-2024 0 236

Партнери

Автор


Напередодні Великодня соціальна ініціатива Kind Hamper та розважально-освітнє шоу “Крафтові Мандри” від каналу УкрЮтюбПроєкт представили три гастрономічні сети, складені з крафтових продуктів від локальних брендів. Ведучий Євген Синельников власноруч добирав наповнення кожного набору, працюючи над випусками “Крафтових мандрів”.

Мета всеукраїнської ініціативи — допомогти українцям проявити турботу про рідних і при цьому підтримати маленькі гастробізнеси під час війни. Проєкт також заохочує відкривати для себе різні куточки України через смаки локальних продуктів.

Гастрономічними наборами можна привітати близьких, друзів, колег і партнерів. Кожен кошик містить усе необхідне для святкування Великодня: духмяну випічку, м’ясні делікатеси, сир, домашні закуски, десерти й корисні ласощі, напій та свічки. У цілому, в наборах представлено понад 20 українських брендів, серед яких — “Поліські делікатеси”, “Добра ферма”, “Хатинка пекаря”, “Київське сухе варення”, “Сироман”, Leleka Wines, “Медові свічки”, “13beans”, “Медова лінія” та інші. З усіма цими крафтярами команда Kind Hamper співпрацює тривалий час, допомагаючи десяткам маленьких виробництв продовжувати улюблену справу навіть попри війну. 

Цьогорічним партнером ініціативи став УкрЮтубПроєкт, який знайомить з автентичною Україною та її людьми. Зокрема, у випусках “Крафтових мандрів” ведучий Євген Синельников подорожує Україною та спілкується з крафтярами, які створюють якісні та ексклюзивні локальні продукти. 

“Для мене одним із важливих елементів подорожі є їжа, тому купуючи продукти із різних регіонів України, я даю собі змогу наче опинитись там, будучи вдома. А ще я не втомлююсь повторювати — купуйте українське, підтримуйте малий бізнес, залишайте гроші в країні. Зараз це важливо як ніколи”, — зазначає Євген Синельников. 

Наразі на сайті можна оформити передзамовлення на один з трьох варіантів гастронаборів. Команда ініціативи просить зробити передзамовлення включно до 30 квітня, щоб вчасно до великоднього столу доставити усі набори. У Києві отримати набори можна через кур’єрську доставку та доставлення через Нову Пошту, а в інших містах України — у відділеннях Нової пошти. 

“Наша великодня активність особлива і має двосторонній позитивний вплив. По-перше, в цих наборах не просто продукти, це історії про смак до життя, щоденну працю та сміливість дивитися у майбутнє. По-друге, це чудова нагода на великодні свята передати теплі обійми, сказати “люблю” на відстані та попіклуватися про дорогих людей”, — підсумовує Сергій Горюнов, засновник проєкту Kind Hamper.

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi