Мариновані й копчені морепродукти стануть трендом 2020 року - PostEat

пошук

Мариновані й копчені морепродукти стануть трендом 2020 року
08-11-2019 0 698


Згідно з прогнозом аналітиків Waitrose у 2020 році на піку популярності будуть закуски з морепродуктів — салямі з восьминога, «сосиски» з молюсків, шинка з риби.

У звіті аналітичного відділу мережі супермаркетів Waitrose (Велика Британія) прогнозується ріст популярності австралійського тренду маринування, копчення, ферментації та інші види обробки риби і морепродуктів. Іноді формат таких страв з риби й морепродуктів нагадує ковбаси, сосиски, шинку та ін. В англомовних ЗМІ тренд фігурує під назвою seacuterie. 

Серед інших трендів аналітики пророкують популярність близькосхідної кухні. Також збільшиться число флекситаріанців. У 2019 році третина британців стала їсти менше м’яса та риби ніж два роки тому. 32% британців планують ще більше скоротити споживання м’яса у наступні два роки. Гарантовано буде знижуватись споживання традиційних алкогольних напоїв, але зросте попит на напої з низьким вмістом алкоголю.

Фото: twitter.com/KC_FoodService

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi