McDonald's в штаті Іллінойс обіцяє iPhone новобранцям, якщо вони залишаться на 6 місяців - PostEat

пошук

McDonald's в штаті Іллінойс обіцяє iPhone новобранцям, якщо вони залишаться на 6 місяців
01-06-2021 0 630


Ресторан McDonald’s в Іллінойсі зіткнувся з браком персоналу. Щоб хоч якось залучити «новобранців», заклад обіцяє iPhone, якщо вони залишаться працювати на пів року.

На вірусній фотографії, яку розмістив користувач Twitter, видно табличку, розміщену у вікні ресторану з написом: «Наймаємо зараз. Безкоштовний iPhone».

Проте, на вивісці дописано маленьким шрифтом, що співробітники повинні працювати в мережі протягом пів року та відповідати певним, невстановленим «критеріям працевлаштування», щоб мати право на телефон.

Співробітник ресторану в Альтамонті, штат Іллінойс, підтвердив, що вивіска справжня, та розміщена в закладі швидкого харчування. Цікаво, що керівник ресторану не зміг пояснити критерії працевлаштування для отримання телефону.

Представник McDonald’s підтвердив Business Insider, що мережа фаст-фуду нарощує набір нових працівників, хоча вони додали, що це часто трапляється влітку. Також у McDonald’s додали, що окремі ресторани пропонують цілий ряд переваг, включаючи заохочення у виплатах, приклад: оплата вдячності, бонуси за реєстрацію та оплачуваний вільний час.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi