McDonald's запускає доставку через Bolt Food - PostEat

пошук

McDonald's запускає доставку через Bolt Food
29-03-2023 0 489


Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s 29 березня розпочала співпрацю з сервісом доставки Bolt Food. Про це McDonald’s повідомив у Facebook.

Доставка у тестовому варіанті спершу працюватиме у 21 ресторанах McDonald’s у Києві та 4 ресторанах у Львові.

«Після закінчення тестового періоду, який необхідний для відпрацювання усіх процедур, послуга стане доступною в решті ресторанів у Києві та Львові.

Також доставка поступово розширюватиметься на інші міста України, де працює партнер, аби якомога більше людей змогли скуштувати улюблені страви поза ресторанами, де їм найбільш зручно», — йдеться у повідомленні McDonald’s, передає “Економічна правда”.

Доставка із ресторанів McDonald’s здійснюватиметься через застосунок Bolt Food і буде діяти в радіусі 2 км. Отримати замовлення можна протягом 30 хвилин, додали в McDonald’s.

«Попри виклики воєнного часу, ми продовжуємо покращувати досвід клієнтів. Завдяки співпраці з новим партнером з доставки Bolt Food ми стаємо ще ближчими до наших клієнтів і надаємо їм можливість максимально зручно робити замовлення через звичний для них сервіс.

Розвиток партнерств і розширення бізнесу сьогодні є дуже важливим для зміцнення української економіки та внеску в її подальше відновлення», — заявила генеральна директорка McDonald’s в Україні, Чехії та Словаччині Юлія Бадрітдінова.

Фото: Facebook McDonald’s

Читайте також: 

Вчені створили фрикадельку з м’яса мамонта

108-річна британка розкрила секрет свого довголіття

Охорона Зеленського заборонила йому брати шоколад у Беара Гріллза

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi