«Мої діти не їдять м'яса» — Кім Кардашьян - PostEat

пошук

«Мої діти не їдять м'яса» — Кім Кардашьян
05-02-2020 0 1530


3 січня 39-річна зірка відповідала на питання фанатів у твітері. В одній з відповідей Кім розповіла, що вона та її діти віддають перевагу рослинній дієті та не їдять м’яса.

Одна з підписниць запитала Кардашьян, чи збирається вона переходити на рослинну дієту. Зірка відповіла, що вже їсть страви переважно з рослинних інгредієнтів та не вживає м’яса.


Інший користувач твітер запитав, чи дотримуються діти Кім рослинної дієти.Зірка відповіла, що вони також не їдять м’яса за винятком доньки Норт (6,5 років), — «Вона пескатаріанка». (пескетаріанство — система харчування, що включає морепродукти та рибу).

Також Кардашьян навела кілька прикладів страв, які готують у її сім’ї, — «Вівсянка й веганська ковбаса на сніданок. Веганське тако — моя улюблена обідня страва. Салати також нівроку!».

У січні 2020 року Кім Кардаш’ян показала вміст свого холодильника і він був дивний — окрім п’яти видів молока у ньому немає інших продуктів. Восени 2019 року зірка знайшла у Вірменії бренді та вино зі своїм портретом на етикетці

Фото: instagram.com/kimkardashian

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi