На Харківщині продавали вершкове масло-фальсифікат - PostEat

пошук

На Харківщині продавали вершкове масло-фальсифікат
01-02-2023 0 312


Підприємство ТОВ фірма «АПРЕЛЬ» заявило про виявлення в реалізації підробки на продукцію їхнього виробництва. Йдеться про «Масло солодковершкове екстра 82,5%». Про це повідомили у Головному управлінні Держпродспоживслужби у Харківській області.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

“Як зазначено у зверненні, на упаковці неправильно вказано назву самого підприємства-виробника (ТОВ «Фірма Апрель» замість ТОВ ФІРМА «АПРЕЛЬ»).

Також, на упаковці промаркована дата виробництва – 31.03.2023”, — йдеться у повідомленні Держпродспоживслужби. 

У разі виявлення фактів реалізації підробленого масла солодковершкового екстра 82,5% фейкового виробника ТОВ «Фірма Апрель» у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Харківській області просять їх інформувати: зазначати суб’єкт господарювання, який проводив реалізацію; адресу місця реалізації; супровідні документи до самого харчового продукту;чеки про купівлю такого продукту.

“Реалізація харчових продуктів або кормів, маркування яких не відповідає законодавству, якщо це не створює загрози для життя та/або здоров’я людини або тварини, –  тягне за собою накладення штрафу на юридичних осіб у розмірі п’яти мінімальних заробітних плат, на фізичних осіб-підприємців –  у розмірі трьох мінімальних заробітних плат (відповідно до підпункту 22 пункту 1 ст. 65 Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин»)”, — додають у відомстві.

Фото: Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області

Читайте також:

В Україні повернуть громадський контроль над закупівлями для армії

Україна експортуватиме бджіл в Канаду

Пластикову соломинку з McDonald’s продають за £1500

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi