Норвежка з'їла власного коня і отримала численні погрози в інтернеті - PostEat

пошук

Норвежка з'їла власного коня і отримала численні погрози в інтернеті
08-10-2019 0 2240


18-річна Піа Олден (Pia Olden) з Норвегії зазнала цькування в інтернеті й отримала погрози вбивства через фотографію страви з м’яса власного коня в Facebook. Кобила на прізвисько Drifting Speed була приспана через хворобу ще у 2018 році. Піа зберегла її м’ясо в холодильнику і нещодавно приготувала з нього страву, яку назвала «найсмачнішою» у своєму житті. «Яке жахіття!», — відповіли користувачі.

4 жовтня Піа опублікувала на своїй сторінці в Facebook пост у якому розповіла, що її родина була змушена приспати коня, але зберегла його м’ясо у морозильній камері. Піа, яка має освіту кухаря та професійно займається кінним спортом приготувала м’ясо з манго і чилі та написала — «Якщо я колись і буду їсти конину, то це буде м’ясо мого коня».

Реакція мережі виявилась більш бурхливою, ніж очікувала Піа. В суботу хтось зробив скріншот її поста та надіслав адміністратору місцевою гумористичної сторінки. Після публікації під постом дівчини з’явилися прості користувачі та інтернет-тролі, які звинуватили дівчину в живодерстві та побажали їй самій бути з’їденою. Найбільше її вразила критика від інших наїзниць — «Їсти свого коня, це як їсти свого друга!». Всього допис отримав 500 коментарів та понад тисячу вподобань.

Через кілька годин тролінгу Піа видалила пост з фото страви на своїй сторінці і попросила видалити скрін в адміністратора гумористичної сторінки. У коментарі місцевим ЗМІ дівчина розповіла, що її сім’я має власну ферму і ставлення до тварин в неї відрізняється від уявлень людей, які не мають справу з тваринництвом. Втім визнає, що конина в середовищі кіннотників — табу. «Конина — це делікатес і так я хотіла вшанувати пам’ять коня. Невже було б краще закопати м’ясо в землю?», — пояснює дівчина. Втім, у Піа знайшлись і прихильники. На сторінці місцевої асоціації фермерів її вчинок, навпаки, отримав сотні схвальних відгуків, як акт пошани до травини.

Фото: Pia Olden


Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi