Норвезький міністр охорони здоров’я дозволяє співвітчизникам їсти, пити і курити, скільки вони хочуть - PostEat

пошук

Норвезький міністр охорони здоров’я дозволяє співвітчизникам їсти, пити і курити, скільки вони хочуть
13-05-2019 0 965

Автор


Міністром охорони здоров’я Норвегії нещодавно призначили Сільві Лістхауг. До цього політик була відомою своїми антиімміграційними поглядами, але отримавши пост, прославилася з інших причин. У інтерв’ю місцевим ЗМІ пані Лістхауг відразу зізналася, що не планує поводитися як поліція моралі. Чиновниця вважає, що влада не має права вказувати людям, як жити. Вони самі мають усвідомлено зробити свій вибір, а завдання Міністерства при цьому – забезпечити населення усією необхідною для прийняття рішень інформацією.

Зрештою, Сільві Лістхауг заявила, що людям треба дозволити їсти, пити та курити, скільки вони хочуть. Міністр дозволила їсти червоне м’ясо та інші продукти, шкідливість яких часто обговорюється. Також пані Лістхауг упевнена, що курці не мають почуватися вигнанцями у суспільстві. Міністр сама час від часу палить, і вона заявила, що хоч куріння і не корисне, дорослі люди знають, чому роблять такий вибір, і вони не повинні ховатися.

Чимало громадських організацій заявили, що такий підхід може нанести шкоду здоров’ю населення і взагалі засумнівалися в тому, що нова очільниця має правильне уявлення про здоров’я.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi