Новий заклад: автентична тайська кухня в «Тайский Привет» - PostEat

пошук

Новий заклад: автентична тайська кухня в «Тайский Привет»
11-11-2019 0 3821


13 листопада на Чеховському провулку відкривається кафе «Тайский Привет» — це новий гастрономічний проєкт Михайла та Дарії Кацуріних. Інтер’єр закладу оформили концептуально, щоб він максимально передавав атмосферу Таїланду — для цього власники поїхали до села Baan Tawai, торгують історичними цінностями з усієї Азії, і привезли з собою контейнер антикваріату.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Саватди Кха, гость! #тайскийпривет

Публикация от @ thailand.hi

«Щоб створити «Тайский Привет», ми проїхали Таїланд від Чіанг Раю до Пангану, провели десяток співбесід з тайськими кухарями, купили, випросили, обміняли сотню рецептів у придорожніх макашниц, в ресторанах і на ринках», — розповідають автори проєкту на сторінці закладу.

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 

 

Чтобы создать Тайский Привет, мы проехали Таиланд от Чианг Рая до Пангана, провели десяток собеседований с тайскими поварами, купили, выпросили, обменяли сотню рецептов у придорожных макашниц, в ресторанах и на рынках. Вместе с нами в Киев переехал замечательный бренд-шеф, Приича Кхантукха или просто Ча. Это было удивительное приключение и мы счастливы разделить его с вами на Чеховском Переулке 2/48! #тайскийпривет

Публикация от @ thailand.hi

В меню нового закладу виключно автентичні страви тайської кухні, які зібрав воєдино бренд-шеф Прііча Кхантукха. Для всіх страв використовують виключно азійські продукти, щоб максимально відтворити та передати справжній смак Таїланду.

В «Тайский Привет» можна буде поснідати, спробувати автентичні закуски, карі, WOK-страви та страви на мангалі (жовте карі з курячими ніжками Као Сой – 165 грн, курячий сатай на грилі з імбиром, чилі і цибулею – 150 грн, рисова локшина з куркою та броколі Пад Сі Ю – 175 грн).

Інші два проєкти «Китайский Привет» та «Вьетнамский Привет» добре відомі столичним шанувальникам східних кухонь.

Назва: Тайский Привет

Де: Чеховський провулок, 2/48

Формат: кафе тайської кухні

Бюджет: ₴₴.

Заглавная фото: pixabay

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi