Новий заклад: авторська італійська піца у Veterаno Pizzа у Борисполі - PostEat

пошук

Новий заклад: авторська італійська піца у Veterаno Pizzа у Борисполі
23-09-2019 0 2308


Назва: Veterano Pizza Boryspil

Де: м. Бориспіль, вул. Київський шлях, 75


Формат: піцерія

Бюджет: ₴₴

21 вересня у Борисполі розпочала свою роботу ще одна локація відомої піцерії Veterano Pizza. Заклад розташувався у приміщенні колишнього кафе «Ювілейне» за адресою вулиця Київський шлях, 75.

«Протягом останніх місяців ми створювали для вас затишний простір, де можна чудово провести час із близькими. Зустріч з давніми друзями, сімейний обід чи романтичне побачення — розділити щасливі моменти тут так само приємно, як і шматочки піци», — зазначають у закладі. У меню закладу 13 видів італьської піци з авторськими начинками — можна спробувати піцу «Одуванчік» з салямі, беконом, шинкою, куркою та печерицями або «Мисливську» з ковбасками та пармезаном. Невдовзі в Veterano Pizza Boryspil запрацює доставка.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Засновник і автор проєкту — Леонід Остальцев, який заснував першу концептуальну піцерію Veterano Pizza в Києві влітку 2015 року. Ідея проєкту — створити місце, де б могли реалізувати себе ветерани АТО. Зараз Veterano Pizza працює в різних містах країни — Маріуполі, Дрогобичі, Дніпрі, Кривому Розі. Редакція PostEat спілкувалась з одним з членів команди Veterano Pizza Mariupol Богданом Чабаном, який розповів про доставку піци на блокпости і нові проекти від Veterano — прочитати інтерв’ю можна за посиланням.

Фото: Veterano Pizza Boryspil

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi