Новий заклад. Київ: друге «Міністерство Шаурми» в Києві на Подолі - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: друге «Міністерство Шаурми» в Києві на Подолі
30-12-2022 0 1387


Де: вул. Сагайдачного, 37

Формат: стрітфуд

Бюджет: ₴₴

Години роботи: пн 12:00-21:00, вт-нд 10:00-21:00

Минуло майже пів року з відкриття першого “Міністерства Шаурми” на Басейній — першого закладу Євгена Таллера та Спартака Велішаєва. 28 грудня свої двері відчинило друге “Міністерство Шаурми” на Подолі. Головна ідея мережі ресторанів “Ministry of” — розвиток стрітфуд культури країни.

В “Міністерстві Шаурми” ми відмовилися повністю від електро грилів і це наша особливість. Готуємо всі продукти на відкритій кухні з використанням вугілля. Лаваш для Міністерської шаурми також робимо самі. За кухню в нас відповідають професійна команда кухарів і наш шеф Владислав Цимбалюк, учасник двох сезонів телевізійного кулінарного проекту Майстер Шеф”, — розповідає один із співзасновників Євген Таллер. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

За дизайн “Міністерства Шаурми” відповідала архітектор Альона Бондар та її бюро “I am design” (Дніпро). Нове приміщення на Подолі більше першого, але вже зі звичними елементами в дизайні: рожевий холодильник, QR-код з Lego над зоною take away, велика кількість зелені. Є і зона для компаній з принтованим диваном та два високі комунальні столи. 

“Як і в першому Міністерстві Шаурми ми продовжуємо працювати на відкритій кухні, смажимо всі інгредієнти на вугіллі. До відкриття ноовї локації запровадили 2 нові види шаурми: азійська BANGKOK з тунцем, яйцем маринованим у соєвому соусі, битими огірками, томатами, салатом Айсберг, спайсі соусом та кунжутом і італійська TURIN з ростбіфом із яловичини, маринованим в зернах гірчиці, свіжими та в’яленими томатами, соусом песто з петрушки та волоських горіхів, моцарелою, часниковим айолі” — розповідає Владислав Цимбалюк, шеф “Міністерства Шаурми”. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • шаурма BANGKOK — 255 грн,
  • шаурма ALBA — 245 грн,
  • шаурма KYIV — 195 грн. 

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi