Новий заклад. Київ: друге «Міністерство Шаурми» в Києві на Подолі - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: друге «Міністерство Шаурми» в Києві на Подолі
30-12-2022 0 483


Де: вул. Сагайдачного, 37

Формат: стрітфуд

Бюджет: ₴₴

Години роботи: пн 12:00-21:00, вт-нд 10:00-21:00

Минуло майже пів року з відкриття першого “Міністерства Шаурми” на Басейній — першого закладу Євгена Таллера та Спартака Велішаєва. 28 грудня свої двері відчинило друге “Міністерство Шаурми” на Подолі. Головна ідея мережі ресторанів “Ministry of” — розвиток стрітфуд культури країни.

В “Міністерстві Шаурми” ми відмовилися повністю від електро грилів і це наша особливість. Готуємо всі продукти на відкритій кухні з використанням вугілля. Лаваш для Міністерської шаурми також робимо самі. За кухню в нас відповідають професійна команда кухарів і наш шеф Владислав Цимбалюк, учасник двох сезонів телевізійного кулінарного проекту Майстер Шеф”, — розповідає один із співзасновників Євген Таллер. 

За дизайн “Міністерства Шаурми” відповідала архітектор Альона Бондар та її бюро “I am design” (Дніпро). Нове приміщення на Подолі більше першого, але вже зі звичними елементами в дизайні: рожевий холодильник, QR-код з Lego над зоною take away, велика кількість зелені. Є і зона для компаній з принтованим диваном та два високі комунальні столи. 

“Як і в першому Міністерстві Шаурми ми продовжуємо працювати на відкритій кухні, смажимо всі інгредієнти на вугіллі. До відкриття ноовї локації запровадили 2 нові види шаурми: азійська BANGKOK з тунцем, яйцем маринованим у соєвому соусі, битими огірками, томатами, салатом Айсберг, спайсі соусом та кунжутом і італійська TURIN з ростбіфом із яловичини, маринованим в зернах гірчиці, свіжими та в’яленими томатами, соусом песто з петрушки та волоських горіхів, моцарелою, часниковим айолі” — розповідає Владислав Цимбалюк, шеф “Міністерства Шаурми”. 

Дещо з меню:

  • шаурма BANGKOK — 255 грн,
  • шаурма ALBA — 245 грн,
  • шаурма KYIV — 195 грн. 

Фото надані закладом

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi