Новий заклад. Київ: гастрономічний бар Gastronomico на Оболоні - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: гастрономічний бар Gastronomico на Оболоні
08-12-2023 0 1622


bar Gastronomico

Де: вул. Левка Лук‘яненка 21, корпус 14

Формат: ресторан італійської кухні

Години роботи: 09:00-22:00 (сніданки з 9:00 до 14:00, основне меню — з 12:00 до 22:00)

2 грудня на Оболоні відкрився новий ресторан італійської кухні bar Gastronomico від улюбленця оболонців Ristorante 8/8. Тут власник закладу Валентин Трофимчук, як і в Ristorante 8/8, являється бренд-шефом, і разом з талановитим шефом Борисом Салтаном вони створюють неймовірне меню.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Молодший брат Ristorante 8/8 неймовірно затишний, в інтер’єрі присутні велика кількість живих рослин, меблі з натурального дерева, багато італійського текстилю. Ввечері тут панує особлива романтична атмосфера — скатертини, свічки, музика. Концепт закладу — це вдале поєднання форматів сучасного гастрономічного бару та затишного локального ресторанчику. Один з залів межує з відкритою кухнею, тож всі гастро ентузіасти мають змогу відчути «ефект максимальної присутності».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Меню закладу італійське, але на відміну від Ristorante 8/8, шефи вирішили трішки відійти від традиційної Італії та заміксувати його з найяскравішими смаками світової та української кухонь. Велика вітрина десертів власного виробництва не залишить байдужим нікого. Також в залі присутня вітрина власної продукції. Тут ви можете знайти класичні паштети, рієти, гуакамоле, в’ялені томати, різноманітні соуси і т.д., які стануть прикрасою будь-якої трапези, від сніданку до святкового застілля.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Згодом почне функціонувати фокача-бар, де шефи будуть подавати різні варіації закусок у супроводі фірмової фокачі. Винній карті також приділили увагу. На відміну від Ristorante 8/8, де винне меню традиційно італійське, тут вже з’явилися цікаві натуральні локальні вина.

Дещо з меню:

  • Каламарата Карбонара з фермерськими жовтками, сиром пекорино та хрумкими шкварочками — 318 грн
  • Картопляні ньоки з рагу з телячих легенів та білих грибів — 258 грн
  • Солоний маскрапоне з маринованим печеним перцем, анчоусами та часником конфі — 168 грн
  • Томлена теляча щока під соусом Жу, з ніжним пюре з пастернаку та кулі з солодкого перцю — 398 грн
  • Фермерська буратта з тар-таром з томатів та анчоусів, густим соусом з жовтих томатів, руколою та солодким бальзаміком — 348 грн

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi