Новий заклад. Київ: кафе-пекарня «Хлібний» на Бессарабці - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: кафе-пекарня «Хлібний» на Бессарабці
13-04-2021 0 1658


Назва: «Хлібний»

Де: Бессарабська площа, 2

Формат: кафе-пекарня

Бюджет: ₴₴

На Бессарабці розпочала роботу почала роботу десята кафе-пекарня мережі «Хлібний» рестораторів Аліни Косічкіної та Дмитра Заходякіна (Holy Burger, «Стейкхаус», «Редкая птица»). За стилістику закладу та впізнаваний інтер’єр традиційно відповідала Маша Шубіна.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Заклад створили у новому затишному та невеликому форматі «Grab and Go», що перекладається як «хапай та біжи» — можна, не затримуючись у ресторані, забрати своє замовлення і продовжити прогулянку з друзями по Києву. Для тих, хто бажає неквапливо випити кави та з’їсти круасан, в залі облаштовано 20 місць.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Меню в кафе на Бессарабці дещо лаконічніше від інших локацій «Хлібних» — тут ви не знайде алкоголь, а на сніданок пропонують лише бульйон та сирники. Замовлення take away можна зробити в закладі або скористатись додатком.

Дещо з меню:

  • набір міні-круасанів – 195 грн,
  • пончик з кокосом та шоколадом – 29 грн,
  • сендвіч з пастрамі гарячий – 130 грн,
  • боул з тунцем – 160 грн,
  • гречаний багет – 25 грн,
  • капуоранж – 65 грн,
  • колд брю тонік – 65 грн.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Перша кафе-пекарня працює на Великій Васильківській, інші заклади мережі можна знайти на Хрещатику, Богдана Хмельницького, Льва Толстого, Шота Руставелі, біля Львівської площі, а також на Подолі, Печерську та в Пасажі. На час локдауну заклади працюють на доставку та з можливістю самовивозу.

Читайте також:

Нове місце. Київ: магазин «Гудфуд Вдома» на Троєщині

Нове місце. Київ: фудпоінт Gastrofamily в маркеті «Коло» на Позняках

Новий проєкт. Київ: перший магазин fresh food Salateira Store на Голосієво

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi