Новий заклад. Київ: «Міністерство Шаурми» на Бессарабці - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: «Міністерство Шаурми» на Бессарабці
15-08-2022 0 9641

Партнери

Автор


Де: вул. Басейна, 1/2

Формат: стрітфуд

Бюджет: ₴₴

12 серпня на Басейній відкрилось “Міністерства Шаурми” — перший заклад Євгена Таллера та Спартака Велішаєва. Головна ідея — розвиток стрітфуд культури країни. “Це направлення, яке ми активно вивчали ще до початку роботи Міністерства. Його різноманіття та незвичність смакових поєднань мали вплив на формування нашого меню”, — розповідає один із співзасновників Євген Таллер.

 

За дизайн відповідала архітектор Альона Бондар та її бюро “I am design” (Дніпро). Це двоповерхове приміщення в стилі casual на Басейній. Велику увагу приділили деталям. Так, QR-меню на першому поверсі закладу зібрано з 1000 деталей Lego та його можна просканувати, навіть, не зайшовши до Міністерства.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

“Ми намагалися розробити меню шаурми таким чином, щоб кожен мав змогу віднайти свою. І три дні sold out підтвердження тому, що нам це вдалося! Наразі готуємо 7 видів шаурми. Кожна з них присвячена певному місту, країні чи регіону, що надихнули мене на створення страви”, — розповідає шеф закладу Владислав Цимбалюк, учасник телевізійного кулінарного шоу.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Шаурма Alba (трюфельна зі слайсами яловичини обсмаженими на грилі, вершковим маслом бер-нуазет та часником конфі) – 225 грн,
  • Шаурма Istanbul (версія balik ekmek зі скумбрією на грилі, часниковим айолі та мальдонською сіллю – 185 грн,
  • Шаурма Tel Aviv (саме та ізраїльська з кебабом, хумусом та соусом на основі чилі перцю, кінзи та лимонного фрешу – 185 грн, 
  • Авокадо-манговий боули – 215 грн,
  • Салат табуле – 165 грн, 
  • Батат фрі — 125 грн,
  • Креветки кріспі — 135 грн.

З 16 серпня в Міністерстві відбудеться Shawarma Fashion Week — тиждень-знайомство з кожною шаурмою з меню: вівторок — ISTANBUL, середа — CAIRO, четвер — TEL AVIV, п’ятниця — ALBA, субота — BALI, неділя — LIYON, понеділок — KYIV.

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi