Новий заклад. Київ: п’ятий ресторан мережі THIS IS пивбар на Печерську - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: п’ятий ресторан мережі THIS IS пивбар на Печерську
02-06-2021 0 3330


Де: б-р Лесі Українки, 26

Бюджет: ₴₴

THIS IS пивбар — бренд, який має на меті зробити революцію в культурі споживання пива в Україні та за її межами. 18 травня відкрився п’ятий ресторан мережі на Печерську. «Ми вірні своїм принципам і відкрили черговий THIS IS пивбар для тих, хто не любить паби. Адже стереотипний паб -— це часто підвальне приміщення зі старими меблями, стійким запахом тютюну, досить сумнівним набором пива і відвідувачів. А це не про нас», — розповідають у закладі.

Дизайн нового ресторану на Печерську задуманий і реалізований відомим архітектором Славою Балбеком. Стиль дизайну інтер’єру — еклектика. На двох поверхах загальною гостьовою площею 700м2 розташовані 4 зали в індивідуальних стилях:

  • цокольний зал, що зберіг тему пивний класики, але відкритою кухнею і красивим пивним баром;
  • концертний зал зі змішанням скла, неону і «Гетсбі стилю» в інтер’єрі, де проходять рок — перформанси та драйвові танці;
  • світла простора обідня тераса на верхньому поверсі з великими вікнами і видом на жваві вулиці Печерська;
  • бар з інтер’єром, повним дерева, що нагадує ресторанчик на круїзному лайнері.

У будь-якій залі можна насолодитися трансляцією рок-концертів на екранах або вболівати за улюблену футбольну команду. 6 червня, відкриється додатковий літній майданчик на 85 місць.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Спеціально до нового ресторану розробили і запустили по всій мережі концептуально нове меню, в розробці якого взяли участь 5 крутих шефів. Концепція нового меню від Руслана Шевченко, Roberto Armarolli, Андрія Величко, Ксенії Амбер, Salvatore Sasa De Vivo — Sex, Drugs, Rock`n`Roll. Sex — це все страви, які збуджують нашу уяву, коли ми думаємо про пиво і найсмачніших закусках до нього. Drugs — страви, до яких українці звикли, виконані у фірмових рецептах. Rock’n’Roll — революційні, експериментальні рецепти з різних культур і країн, які з’єднуються з пивом в несподіваних поєднаннях.  

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У пивному асортименті ресторану — 50 кранів свіжого розливного, а ще десятки видів пляшкового пива. Обрати позиції до смаку допоможуть пивні сомельє, які знають про пиво все і допомагають гостю підібрати саме його сорт. Також в закладі є спеціальні дегустаційні «маршрути» по різних країнах, сліпі дегустації, фірмові пиво з фруктовою піною. Для кожної страви в ресторані пропонують гостю правильний сорт пива, що ідеально поєднується з їжею.

В кінці червня планують відкриття шостого THIS IS пивбар на Подолі — з елементами українського сучасного мистецтва в дизайні і унікальним для Подолу затишним концертним літнім майданчиком.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi