Новий заклад. Київ: авторська кухня в ресторані Praktika Restaurant на Бульварно-Кудрявській - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: авторська кухня в ресторані Praktika Restaurant на Бульварно-Кудрявській
21-10-2020 0 1083


Назва: Praktika Restaurant

Де: вул. Бульварно-Кудрявська, 3

Формат: ресторан авторської кухні

Години роботи: пн-нд – 11:00–23:00; в умовах карантину графік роботи з 11:00–22:00.

Бюджет: ₴₴

14 жовтня розпочав роботу ресторан авторської кухні Praktika Restaurant, заклад знаходиться на вулиці Бульварно-Кудрявській. Praktika — це про новий рівень гастрономічного і культурного досвіду гостей., про майстерне загравання з вогнем, знайомство з фудперінгом і бажання здобувати новий досвід смаку, відчуттів і емоцій. Все пізнається на практиці – головна традиція закладу. Філософія «Практики» бере свій початок від історичних слов’янських мотивів, так само як і сама будівля ресторану бере свої корені від історичного контексту 1830-х років вулиці.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Перед практикою була теорія. До початку 1870-х років в кінці Великої Підвальної ще височіли залишки стародавнього земляного валу висотою 15-17 м. У 1871-му кутову ділянку, що включав сучасні Ярославів Вал, 35-37 і Бульварно-Кудрявську, 3 придбали колезький радник Василь Іванович Сербулов і його дружина Пелагея Федорівна. За правилами того часу, власники, купуючи нові пустельні землі, зобов’язані були протягом трьох років звести на них будинки по затверджених стандартах. Згідно з традицією класичної архітектури, планування особняка було підпорядковано суворій симетрії. На основному поверсі центральну частину займали вітальня (трьома вікнами на вулицю) і дещо менше їдальня (трьома вікнами у двір). У крилах будинку – однакові квадратні кімнати, по два вікна в кожній. Бічні сходи вели в двокімнатний мезонін, з вікнами на вулицю і у двір. У підвальному поверсі знаходилися кухня і комори», — розповідають у закладі.

Візерункові патерни на стінах другого поверху, відзеркалені патерни на столах залу, стилізовані вікна, солеві стіни і граніт в інтер’єрі –— це коди української культури, що відобразились у сучасній метафорі дизайну ресторану. В ресторані підібрали відмінну винну карту, яке дозволить ідеально розкривати смак страв. Також можна спробувати щось з барної карти, де представлені класичні позиції. Всіх гостей обіцяють знайомити з тонкощами фудпейрингу. В ресторані можна організовувати корпоративи, дні народження, бізнес зустрічі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з тестового меню:

  • спрінг-роли з слабосоленим лососем та овочами з крем-сиром та соусом понзу – 195 грн,
  • салат з виноградом і пармською шинкою – 159 грн,
  • креветки «катаіфі» з манговим соусом – 165 рн,
  • бургер з соковитою яловичою котлетою, хрустким беконом, сиром чедер, стиглими томатами та солодким місо-соусом – 235 грн,
  • філе лосося гриль з кіноа та бобами едамаме – 325грн,
  • груша в ягідному соусі, подача фламбе – 169 грн.

Фото: Praktika Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi