Новий заклад. Київ: бургери та стейки в кафе американської кухні Ketchup Room - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: бургери та стейки в кафе американської кухні Ketchup Room
26-02-2020 0 1368


Назва: Ketchup Room

Де: вул. Сергія Данченка, 20

Формат: кафе американської кухні

Бюджет: ₴₴

Кафе авторської американської кухні Ketchup Room на вулиці вул. Сергія Данченка розпочало роботу 7 лютого. Концепція закладу – room – створює зручний простір для відпочинку. Тут можна весело провести час компанією за настільними іграми, повечеряти з коханою людиною, відпочити всією родиною.

Засновник Ketchup Room Костянтин Земляний на сайті проєкту зазначає: «З огляду на значний досвід роботи в ресторанному бізнесі, виникло бажання створити унікальне місце зі смачною кухнею, де кожен буде почувати себе максимально комфортно. Так з’явився Ketchup Room з авторськими бургерами та гостинною атмосферою. Разом із професійними кухарями ми експериментуємо з поєднанням класичних і новаторських рецептур та створюємо унікальні смаки наших страв та напоїв».

В Ketchup Room представлено майже два десятки бургерів — пропонують спробувати бургер Minnesota (156 грн) з котлетою з телятини та свинини, моцарелою, салатом та соусом барбекю; бургер Tuna Burger (189 грн) зі стейком тунця, сиром ементаль та фетою; бургер Georgia (159 грн), з котлетою з баранини та бринзи, кінзою і аджикою.

Окрім великого вибору бургерів, в меню представлені салати (цезар – 139 грн), стейки (рібай – 99 грн/100 г), пасти (фетучіні з індичкою – 139 грн) та десерти. В Ketchup Room готують крафтові настоянки виключно з натуральних інгредієнтів, в асортименті також лікери, домашні лимонади та запашна кава. Також в Ketchup Room величезна колекція кетчупів зі всього світу. Заклад на вулиці Данченка вже третій в мережі — інші працюють на вулиці Якуба Коласа, 15 та вулиці Пітерській, 14.

 

Фото Facebook: Ketchup Room

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi