Новий заклад. Київ: Orang+Utan бар з відкритою кухнею та фритюр-меню на Подолі - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: Orang+Utan бар з відкритою кухнею та фритюр-меню на Подолі
08-07-2022 0 841


Назва: ORANG+UTAN

Де: вул. Житнєторзька, 4/16

Формат: сендвіч-бар

Бюджет: ₴₴

Графік роботи: щоденно з 10:00 до 21:00

Сендвічі, вже впізнавана біла плиточка і квітучі джунглі, серед яких зроблено безліч “зелених селфі”, тепер мають ще одну адресу на мапі міста — четвертий сендвіч-бар ORANG+UTAN відкрився на Подолі.

Це найбільший заклад O+U, з open space кухнею та новим фритюр-меню. З середини липня можна буде поласувати новинками “FINGER FOOD” —  це страви, які ми готуємо з великою любов’ю та у палкому фритюрі. Вже скоро наші веганські нагетси, батат фрі, чуррос та моцарелла розіб’ють вам сердечко з першого затесту.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

“Всупереч всім обставинам ми змогли відкрити новий та особливий для нас ORANG+UTAN. Навіть створили відкриту централізовану кухню: тепер наші гості зможуть побачити всі процеси приготування складових для наших сендвічів, а ми зможемо ще краще контролювати якість та покращувати наші страви”, — каже Ярослав Циганій, директор та співвласник O+U.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

5 липня відбулось тестове відкриття, тому з цієї нагоди буде діяти спеціальна знижка -15% на все меню в перший тиждень роботи нового сендвіч-шопу на Подолі (з 5 по 12 липня).

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi