Новий заклад. Київ: ресторація нової української кухні «Товста Качка» на Прорізній - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: ресторація нової української кухні «Товста Качка» на Прорізній
30-12-2022 0 3854


Де: вул. Прорізна, 15А 

Формат: ресторація нової української кухні

Бюджет: ₴₴

Години роботи: 11:00-22:00

«Товста Качка» — ресторація нової української кухні в центрі міста, яка відкрилась у тестовому режимі. Заклад знаходиться на Прорізній, щоб знайти вхід до нього, треба лише зазирнути через арку у дворик. Ресторація є проєктом досвідченого шеф-кухаря та ресторатора, президента Асоціації шеф-кухарів України Ігоря Брагіна.

 

Як розповідають у закладі, нова українська кухня у виконанні «Товстої Качки» більш легка та сучасна — вона про знайомий смак та незламні традиції, в ресторації поєднали багаторічні знання та новітні технології. В меню ви знайдете страви на компанію, закуски та салати, полтавські галушки на пару та київські вареники з тонкого тіста, хліб власної випічки та різноманіття десертів. Також пропонують мясо з соляної печі та, звичайно, страви з качки: борщ з качкою, банош з качиною ніжною та бринзою, качку з печі в глазурі з ягідного квасу та копченим мандарином та навіть котлету по-київськи з качки.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Качка з печі в глазурі з ягідного квасу та копченим мандарином — 78 грн/100 г,
  • Вареники з качиної печінки — 228 грн,
  • Банош з качиною ніжною та бринзою — 246 грн,
  • Котлета по-Київськи з качки — 268 грн,
  • Гливи з тунцем, копченою сметаною та грибним чаєм — 158 грн,
  • Яловичина в копченій підчеревині — 85 грн/100 г,
  • Галушки з рачками — 138 грн,
  • Варенки з копченою картоплею — 138 грн.

Фото: Facebook Igor Bragin

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi