Новий заклад. Київ: ресторан середземноморської кухні Porto Maltese на Лесі Українки - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: ресторан середземноморської кухні Porto Maltese на Лесі Українки
10-01-2023 0 1725


Де: бульвар Лесі Українки, 30В

Формат: ресторан середземноморської кухні

Бюджет: ₴₴

Години роботи: 11:00-22:00

Ресторан «Porto» — новий заклад ресторанної мережі середземноморської кухні, розташований в центрі міста на бульварі Лесі Українки. «Головна ідея закладу — створення атмосфери середземноморського містечка в діловому центрі столиці, що допомагає відволікти відвідувача від бурхливого життя міста, занурення у атмосферу невеличкого європейського порту, зігрітися у теплій компанії близьких друзів та розділити смачну вечерю», — розповідають у закладі.

Інтер’єр авторства loft buro (Oleg Volosovskiy) просочений глибокою морською блакиттю з яскравими білосніжними акцентами. Дві зали ресторану, як бухти портового міста, перетікають одна в одну, поєднані «рибним базаром» зі свіжим виловом та завершені літньою терасою. Атмосферу порту створюють також білосніжні вітрила кораблів, стіна з зображенням страшного володаря морів, кита з «Історії тварин» Конрада фон Геснера. На стелі, об’єднуючи обидва зали, коливаються морські хвилі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У меню ресторану представлені різноманітні види молюсків та риби: морський язик, барабулька, сонячник, крила ската, тюрбо та інші. Гості самостійно можуть обрати спосіб приготування: соте, суп, сиціліано, в пергаменті, на грилі, по-домашньому та в солі, а потім спостерігати за процесом приготування на відкритій кухні. Так само, як свіжий салат, м’ясні страви, свіжоспечений хліб, домашні десерти та багатий вибір вин. Одни з фаворитів меню гості обрали соте з морепродуктів. До кожної позиції сомельє підбере винну пару, у винотеці зібрані одні з кращих зразки вин світу.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • гуакамоле зі стружкою тунця — 340 грн,
  • салат з вугрем та морськими водоростями — 465 грн,
  • мідії з горошком — 375 грн,
  • пене з лососем — 455 грн,
  • крило ската — 240 грн/100 г.

Фото надані закладом, https://www.facebook.com/oleg.volosovskiy

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi