Новий заклад. Київ: ресторан веганської та вегетаріанської кухні DYVO на Софійській - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: ресторан веганської та вегетаріанської кухні DYVO на Софійській
04-03-2020 0 2644


Назва: DYVO

Де: вул. Софіївська, 14

Формат: ресторан веганської та вегетаріанської кухні

Бюджет: ₴

В тестовому режимі запрацював «гастрономічний вега портал» DYVO, заклад знаходиться в центрі міста на вулиці Софіївській недалеко від Софійської площі. Сам неймінг DYVO — це авторство українського письменника Любомира Дереша. Інтер’єр закладу виконаний у світлих тонах, з використанням натуральних елементів декору та живими рослинами. Інтер’єрний розпис авторства київської художниці Христини Гошовської, також в закладі проходить експозиція її картин.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У логотипі DYVO візуалізовано чотири стихії: вода, земля, вітер, вогонь. Філософія закладу — zero waste, тому посуд в ресторані використовується екологічний, виготовлений з бананового листя.

«Я досить давно дотримуюся вегетаріанського способу життя. І мене, як вегетаріанця, зазвичай питають, що ж ми їмо. У переважної більшості людей досить помилкове сприйняття рослинного харчування. Тому я вирішив замість 1000 слів, просто відкрити один ресторан, який з перших днів своєї появи дав зрозуміти, що він все-таки буде не один», — розповідає PostEat власник закладу Борислав Кисельов.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

За кухню в DYVO відповідає шеф-кухар Ілля Петров. В меню представлені екзотичні поєднання рослинних продуктів та різноманітні корисні страви: супи, сети, сендвічі, закуски та додатки до них.

«Низка страв повністю відповідає запитам і очікуванням аудиторії, що не є представниками вегетаріанської культури. Наша гастрономії будується переважно на етичних спеціалітетах, тому ми можемо відразу відповідати запитам веганів, вегетаріанців і м’ясоїдів», — зазначають в закладі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Спеціальна пропозиція від закладу — страви з інноваційним рослинним м’ясом Beyond Meat. В закладі зазначають, що зараз DYVO є першим фуд-корнером, де рослинне м’ясо готують на відкритому вогні. Гостям пропонують веган та вегетаріан сети (90 грн) — сет з болгарським перцем та хрустким тофу; сет Бен-Гуріон із теплою пітою та гриль-томатом; сет із цвітною капустою, печеним гарбузом, томатним крем-фрешем; бефстроганов сет зі спельтовим тостом та підкопченим каперсом.

Перекусити можна сендвічем із сарделькою Beyond Meat, гливою, зеленню та соусом фета (130 грн). Також в меню можна самостійно зібрати страву-конструктор, обравши гарнір, допи, гриль-додатки та соус. На барі гостей чекають мультивітамінні коктейлі, кава, також є крафтова чайна карта та ексклюзивний синій матча. Наступним етапом розвитку DYVO буде запуск кондитерської лінії.

Фото: DYVO

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi