Новий заклад. Київ: taproom від крафтової пивоварні Kyiv Local Bar на Подолі - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: taproom від крафтової пивоварні Kyiv Local Bar на Подолі
16-03-2023 0 822


Де: вулиця Спаська, 5

Формат: taproom від крафтової пивоварні

Години роботи: 11:00 — 21:30

Контактний телефон: +380938335808

Kyiv Local Bar відкрився в тестовому режимі на початку лютого 2023 року, в серці Подолу — на Контрактовій площі. Концепція закладу: taproom від крафтової пивоварні Kyiv Local Brewery. Pатишний простір має три комфортні яруси в класичному лофтовому стилі. Перший ярус — барний, для швидкого і зручного контакту із серцем тапруму — баром. Другий ярус, з видом на gодільский колорит та ще однією родзинкою — крутезним диваном Честерфільд. Третій ярус, з максимальним лофтовим відчуттям, кікером та зручними диванчиками.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Меню в стилі fast casual розроблене шеф-кухарем Нікітою Некішем (Blasses Food, Липа, Більярдна) ідеально поєднується як з класичними сортами пива, так і з сміливими експериментальними варками. Також в будні проонують бізнес-ланчі (суп + основна страва + салат + напій (б\а або пиво) за 180 грн). На гостей чекають 14 ретельно відібраних сортів розливного пива власного виробництва, інших крафтових пивоварень України та світу. Невдовзі планується запуск bottle-shop з різноманітним асортиментом пляшкового та баночного пива.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Чізбургер – 130 грн
  • Пулд-Порк Бургер – 190 грн
  • Картопляний салат з сиром фрі — 210 грн 
  • Фіш-н-Чіпс – 220 грн
  • Свинячі ребра барбекю – 390 грн
  • Ростбіф з соусом деміглас – 390 грн
  • Форшмак з оселедця – 140 грн
  • Курячий паштет з джемом – 170 грн
Фото надані закладом
Контакти закладу можуть змінюватись. Актуальний телефон та години роботи ви завжди можете знайти на сторінці закладу в соціальних мережах.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi